Send en forespørsel på fotballtur til Liverpool

Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Liverpool. Så er du snart klar til avspark på Anfield…


Ankomst
Avreise
Merknader, andre ønsker. Billetter musical, severdigheter osv
Du har akseptert våre vilkår mht personvern.

Har du spørsmål eller andre ønsker, kontakt henry@londontown.no

Bestill fly til Liverpool/Manchester

Fotballturer Liverpool kamp på Anfield

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billett og 2 døgn på hotell. inkl frokost

Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.

Bestill fly til London/Manchester/Liverpool

Overnatting på Britannia Adelphi Hotel Liverpool med Engelsk frokost. Prisen er basert på at 2 personer deler dobbelt-/twinrom. Enkeltrom noe høyere pris.

Billetter til Premier Club - Executive Seats
Vi kan også levere billetter til Premier Club - Executive Seats in Upper Centenary Stand. Adgang til lounge med to retters buffet før kampen, tilgang til bar og matchprogram. For eventuell oppgradering, skriv i merknadsfeltet.

Vi gir deg:
100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget kontor i London med 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Fotballtur.no

Kan kamper flyttes?
Dato angitt for kamper, er i utgangspunktet veiledende, men vil være endelig fastsatt rundt 2 måneder før kampdato. Sky Channel har enerett på å sende Premier League, og de vil normalt TV-overføre to kamper lørdag og to kamper søndag. For å være sikker på at dere ikke mister kampen, anbefaler vi alltid å bestille fotballtur fra fredag til mandag. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å holde kampoppsettet så oppdatert som mulig på våre hjemmesider.

Får vi sitte sammen hvis vi er flere?
Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene. Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang. Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.