Hjem >> Liverpool >> Forespørsel Liverpool


Send forespørsel på fotballtur til Liverpool

Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Liverpool. Så er du snart klar til avspark på Anfield…

  Ankomst
  Avreise
  Merknader, andre ønsker. Billetter musical, severdigheter osv
    Du har akseptert våre vilkår mht personvern.

  Har du spørsmål eller andre ønsker, kontakt henry@londontown.no

  Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billett og 2 døgn på hotell. inkl frokost

  Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.

  Billetter Liverpool 2021/22
  Oppgitte priser er enten Village Hospitality eller Reds Bar.

  Village Hospitality:
  Official Hospitality inkluderer seter på langside i Kenny Daglish Stand Upper i blokkene CE2 eller CE8. Før kamp serveres 3-retters måltid på en restaurant 300 meter fra Anfield samt en velkomsdrink ved ankomst. Etter kamp serveres snacks med te/kaffe. Cash bar.

  Reds Bar:
  Official hospitality package inkludert seter på langside/hjørnet av Kenny Dalglish Lower i blocks KG eller KP. Eksklusiv adgang til Reds bar før og etter matchen samt i pausen. Inkludert en drink, kaffe og te i pausen. Inkludert også kampprogram. Mat og drikke kan kjøpes.

  Premier Club:
  Seter Upper Tier CW3 og CE7. Adgang til Paisley and Shankley suites tre timer før match, i pausen og en time etter kampen. Inkludert varm og kald buffet, kaffe og te i pausen, samt kampprogram.

  Skriv i merknadsfeltet hvilken typer billett du ønsker tilbud på.


  Vi gir deg:
  100% billett garanti - Mer en 30 års erfaring - Eget kontor i London med 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Fotballtur.no

  Kan kamper flyttes?
  Dato angitt for kamper, er i utgangspunktet veiledende, men vil være endelig fastsatt rundt 2 måneder før kampdato. Sky Channel har enerett på å sende Premier League, og de vil normalt TV-overføre to kamper lørdag og to kamper søndag. For å være sikker på at dere ikke mister kampen, anbefaler vi alltid å bestille fotballtur fra fredag til mandag. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å holde kampoppsettet så oppdatert som mulig på våre hjemmesider.

  Får vi sitte sammen hvis vi er flere?
  Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene. Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang. Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.