Hjem >> Manchester United


Fotballturer og billetter Manchester United kamper 2022 - 2023


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballreise til United kamp. Så er du snart klar til avspark på Old Trafford…

Trinn 1 av 2

Sist oppdater 10-11-2022.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.
Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom. Noen lavere pris for trippelrom. Dere bør imidlertid vurdere opphold fra fredag til mandag da weekendkamper kan flyttes fra lørdag ettermiddag til søndag kveld, og vise versa. Tillegg for ekstra døgn fra 800,- pr person. Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser og er nettopriser – ingen ekstra betalingsavgifter. Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling I Manchester bruker vi Macdonald i delt twinrom med frokost og Quadrant hospitality billetter.

Vi gjør oppmerksom på at for å være dekket av Reisegarantifondet, forutsetter det kjøp av pakkereiser med billett og hotell. Kjøp av kun billett dekkes ikke av garantien. Vi vil uansett oppfordre deg til å ha en reiseforsikring på toppen av denne garantien.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet. Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Hva sier kundene om oss
"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland
Les flere tilbakemeldinger

100% billett garanti - 30 års erfaring - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Fotballreiser og billetter United kamper

Våre fotballreiser til Manchester United på Old Trafford Stadium inneholder hotell og billett og er beregnet utifra 2 døgn på hotell. Overnatting kan utvides etter eget ønske.

Bo i London når du skal se Manchester United hjemme:
Mange foretrekker å bo i London og reise fram og tilbake til Manchester på kampdagen. Dette er veldig enkelt..
Fra hotellet du bor på, ved Russell Square, går du til Euston stasjon, som ligger bare 10 minutters gange fra hotellet ditt. Herfra går det tog 3 ganger i timen, og togturen tar ca 2 timer.


FAKTA OM MANCHESTER UNITED


Etablert: 1878
Publikumsrekord: 76.098 mot Blackburn i Premier League i 2007
Største seier: 10-0 mot Anderlecht, serievinnercupen 1956
Verste tap: 7-0 mot Blackburn 1926
Stadion: Old Trafford Stadium Manchester
Kapasitet: 76.000
Kallenavn: The Red Devils
Klubb farver: Red & Black
Adresse: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Flest kamper: Ryan Giggs. 936+, 1991-
Flest scoringer: Bobby Charlton, 249, 1956-1973
Dyreste kjøp: Juan Mata, £37,1 millioner fra Chelsea 2014
Dyreste salg: Cristiano Ronaldo, £80 millioner til Real Madrid 2009

Fem fakta om Manchester United
1.Den som har scoret flest seiersmål for United på en sesong er Dennis Violet, som scoret 32 mål sesongen 1959-1960.
2. Toppscorer Sir Bobby Charlton spilte også 759 kamper for klubben, som var rekord helt til han ble forbigått av Ryan Giggs.
3. Sir Alex Ferguson var historiens mest suksessrike manager både i manchester United og engelsk fotball generelt.
4. Christiano Ronaldos salsgssum til Real madid var ny verdensrekord.
5. Innbytter Ole Gunnar Solskjær scoret fire mål på 13 minutter mot Nottingham Forest i 1999.

Kuriositet
Undersøkelser har antydet at rivalene Manchester City har flere supportere i området rundt United. En vanlig vits er at mange United supprtere bor i andre enden av England, i Surrey.

Berømte spillere
David Beckham, midfielder
Beckham er etter manges mening en av de lettest gjennkjennelige fotballspillere i verden, og er kjent for å ha fått sin sjanse hos Manchester United etter å ha blitt oppdaget på et arrangement med Bobby Charlton Football School. Beckham debuterte for klubben i 1993 og spilte nesten 400 kamper før han ble solgt til Real Madrid for £25 millioner i 2003. Han begynte sin karriere på det engelske landslaget i 1996 og har spillt 115 kamper

Robin van Persie, angrepsspiller
Nederlenderen ble kjøpt fra Arsenal for £22,5 millioner før sesongen 2012-2013, og hans 26 Premier League-mål den første sesongen spillte en avgjørende rolle da Manchester United vant tilbake tittelen fra rivalene City. United måtte hoste opp ytterligere £1,5 millioner til Arsenal siden van Persie hadde hjulpet dem til å vinne tittelen - en liten pris å betale!

Les resten av Manchester Uniteds historie >>

REISE TIL OLD TRAFFORD

Med trikk til Old Trafford: Fra sentrum til stasjonen Old Trafford.
Buss til Old Trafford: Buss nummer 252, 253, 254, 525, 256, 257, 17, 114 og 236 går fra Manchester Piccadilly til Old Trafford

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG