Hjem >> Arsenal

Fotballturer & billetter Arsenal kamper 2022 - 2023


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Arsenal kamper. Så er du snart klar til avspark på Emirates i London…

TERMINLISTE ARSENALDATOBILLETT+2 DØGNSEND FORESPØRSEL
Arsenal - Leicester13-08-2022 På forespørsel LES MER >
Arsenal - Fulham27-08-2022På forespørselLES MER >
Arsenal - Aston Villa30-08-2022På forespørselLES MER >
Arsenal - Everton10-09-2022På forespørselLES MER >
Arsenal - Tottenham01-10-2022På forespørselLES MER >
Arsenal - Liverpool08-10-2022På forespørselLES MER >
Arsenal - Man City18-10-2022På forespørselLES MER >
Arsenal - Nottingham F29-10-2022På forespørselLES MER >
Arsenal - West Ham26-12-2022På forespørselLES MER >
Arsenal - Newcastle02-01-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Man United21-01-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Brentford11-02-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Bournmouth04-03-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Crystal Palace18-03-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Leeds01-04-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Southampton22-04-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Chelsea29-04-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Brighton13-05-2023På forespørselLES MER >
Arsenal - Wolves25-05-2023 På forespørsel LES MER >
Arsenal - 00-00-0000 På forespørsel LES MER >


Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.
Sist oppdater 17-06-2022 med en pundkurs på NOK 12.50
Billetter sendes som E-ticket på mail før avreise.

Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

100% billettgaranti - 30 års erfaring - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Hva sier kundene om oss
"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland
Les flere tilbakemeldinger

Vi leverer både komplette fotballturer eller bare billetter til Arsenal kamper. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert.Billetter på Club Level med gode seter bak mål, også tilgang til privat bar/lounge både før og etter kampen, samt i pausen. I pausen får du servert gratis drikke (øl, vin, kaffe osv). Du får dessuten: gratis program, omvisning og besøk på Arsenal Museum, samt en £5 voucher du kan bruke i Arsenal butikken.

Husk at supporterutstyr og accessoarer for bortelaget ikke er tillatt (gjelder ikke for barn under 12 år). Arsenal har rett til å nekte adgang for personer som ikke følger reglene.
For Club Level billetter, og/eller middagstilbudet noter dette i merknadsfeltet eller kontakt oss på henry@londontown.no

Fotballturer og billetter Arsenal kamper

Vår fotballtur til Arsenal kamper på Emirates Stadium inneholder hotell og billett og er beregnet utifra 2 døgn på hotell.
Du innlosjeres på President hotell eller tilsvarende standard. På hoteller er det restaurant, bar og coffeshop. Det er gangavstand til flere restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Hotellet, som er et godt turistklasse hotell, har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station nær Covent Garden og shopping gaten Oxford Street. Alle rommene har te/kaffe i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge med bar.

I årets sesong har vi gjort en meget god avtale med St Giles hotell, og dette blir det hotellet vi leverer i våre fotballreiser i London. Skriv i merknadsfeltet hvis du ønsker feks President eller et annet Londonhotell.

Arsenal er en av de største lagene i Premier League, og har vunnet den engelske førstedivisjon 13 ganger, og FA-cupen 12 ganger.
Om dere vil ta med et minne hjem, er det en stor offisiell Arsenal-butikk ved Clock End, samt noen mindre butikker inne på stadion. I butikkene finner dere supporterutstyr og mange ulike typer suvenirer.

Om dere ønsker severing på Emirates, finnes det flere muligheter for å kjøpe mat inne på stadioen. Vi kan også anbefale Highbury & Islington eller Finsbury Park stasjon, for servering før eller etter matchen. På begge steder finnes det flere puber å velge imellom.
På denne måten kan dere slippe de store folkemassene på undergrunnen når alle skal hjem samtidig.
Våre favoritter er The Che Guevara (rett vest for Emirates stadium i 28 Lowman Road) og Twelve Pins (ved Finsbury Park Station i 263 Seven Sisters Road).

Inne på stadion:
Bortesetene er på nedre del på sør-vest hjørnet av stadion. Setene er godt polstret, og det er god benplass. På stadion finnes også flere store skjermer som viser høydepunkter underveis.
De fleste bortefans kommer til stadion langs Drayton Park for en pint før matchen like ved sør-øst hjørnet. Emirates har et farvekode system for de ulike deler av stadion. Ved de ulike innganger finner du mange vakter som kan hjelpe deg å finne fram og rettlede deg til plassen din. Våre seter på Arsenals hjemmekamper er på ene langsiden.
Vi kan ikke på forhånd gi deg en nøyaktig plassering da vi ikke får billettene fra klubben før noen uker før avspark. Men har dere spesielle ønsker om plasser på stadion så gi oss gjerne et hint, så skal vi prøve å skaffe dere billetter her. Emirates Stadium åpner 2 timer før avspark i weekenden, og kl 18.30 for midtuke matcher.
Program er tilgjengelig både utenfor og innenfor stadion. Du finner også et digitalt kampprogram i iTunes som kan lastes ned før du reiser til Emirates. Dette er også billigere enn å kjøpe inne på stadion.

Servering:
Det finnes flere utsalg for både mat og drikke på stadion. Her får du både burger, hotdogs og pizza. Det finnes også et tilbud kalt Early Bird Special, som er tilgjengelig inntil 45 min før avspark. Her får du pai og en pint eller en longdrink og en pai for en meget billig penge.

Betting på Emirates.
Det er en egen Betfair kiosk ved Block 20 for deg som ønsker å legge inn et veddemål før kampen.

Tilgang til fasiliteter.
Det er 13 avsatte plasser for rullestolbrukere. Det er høresløyfer tilgjengelig i Boxoffice, billettluke, handicap loungen og konferanseområdet. God tilgang på toaletter, men i pausen er det ganske kaotisk.

Våre pakker består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2/3 døgn på 3 stjerners hotell.
Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere til 4/5 stjerners hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballturer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.
Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.


FAKTA OM ARSENAL


Stadion: Emirates Stadium
Innviet: 2006
Kapasitet: 60.000 seter hvor 3.000 er avsatt til bortelaget
Kallenavn: Gunners
Tilskuerrekord: 73.295 Arsenal-Sunderland, 9 March 1935
Adresse: Avenell Road, Highbury, London, N5 1BU
Nærmest undergrunnsstasjon: Arsenal - (Piccadilly Line)
eller Finsbury Park - (Victoria, Piccadilly Lines)
Første kamp: Arsenal-Leicester Fosse 2-1
Største seier: 12-0 mot Loughborough Town, andredivisjon 12. mars 1900
Verste tap: 0-8 mot Loughborough Town 12.desember 1896
Flest kamper: David O`Leary, 722, 1975-1993
Flest scoringer: Thierry Henry, 228, 1999-2007, 2012
Dyreste kjøp: Mesut Ozil, 42,5 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Dyreste salg: Cesc Fabregas, 28 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Laveste divisjon: Andredivisjon
Høyste divisjon: Premier League

Fem fakta om Arsenal
1. Den legendariske sjefen Herbert Chapman, som er hedret med en statue utenfor Emirates Stadium, insisterte på at t-banestasjonen Gillespie Road skulle omdøpes til Arsenal. Stasjonens nye navn ble avduket i 1932
2. Statuer av tidligere kaptein Tony Adams og toppscorer Thierry Henry ble avduket ved Emirates Stadium som en del av klubbens 125-års jubileum i 2011. I 2014 ble det i tillegg avduket en bronsjestatue av Denis Bergkamp samme sted.
3. Arsene Wenger er manageren i Arsenal som har sittet lengst i jobben, etter at han tok over i1996. Han begynte på sin 17. sesong i 2013-14. George Allison hadde den forrige rekorden, etter å ha vært manager for Arsenal i 13 år fra 1934.
4. Angrepsspilleren Iam Wright kostet Arsenal en sum som den gang var klubbrekord da han ble kjøpt for 2,5 mill. pund fra Crystal Palace i 1991. Han ble klubbens toppscorer, før hans rekord på 185 mål ble forbigått av Thierry Henry
5. Franskmannen Thierry Henry ble stemt frem av supporterne som lagets beste spiller noensinne, foran nederlandske Dennis Bergkamp og Tony Adams fra England.

Kuriositet
Gunnersaurus, Arsenals maskot, ble "født" i 1993 og har til og med vært med laget på noen av deres turer i Europa.

Klubben ble opprettet i 1886 med navnet Dial Square etter et av verkstedene ved våpenfabrikken Royal Arsenal, og ble til Woolwich Arsenal fem år senere. De spilte på Highbury fra 1913, ett år før de tok navnet de har i dag. Laget hadde tidligere spilt på Plumstead Common, Sportsman Ground, Manor Ground og Invicta Ground. Den siste kampen på Highbury ble spilt i 2006, før Gunners flyttet noen hundre meter i luftlinje til spesialbygde Emirates Stadium i Ashburton Grove. Den gamle banens kapasitet på 38.500 var ikke engang i nærheten av å innfri billettetterspørselen, men de tettpakkede tribunene skapte en utrolig atmosfære - til tross for at tykke søyler stenkte utsikten for noen.

Berømte spillere.
Tony Adams, forsvarsspiller
I en klubb som er velsignet med en rekke legendariske spillere og personligheter, skiller likevel Tony Adams`vei mot berømmelsen seg ut. Essex-gutten ble født i 1966, det året England vant VM i fotball, og Arsenal var den eneste klubben hans i karriere som varte fra 1983 til 2002. Han spilte 672 kamper for laget, og han var kaptein fra han var 21 år gammel. Adams spillte også 66 ganger for England, og har ofte berømmet Wenger for at han innførte nytt kosthold og et treningsopplegg som hjalp ham med å forlenge sin karriere som spiller.

Jack Wilshere, midtbanespiller
I motsetning til på Adams`tid er det nå sjelden at at spillere blir i en klubb gjennom hele karrieren, selv om Wilshere har antydet at han gjerne ville bli i Arsenal så lenge han lever. Han har vært i klubben siden han var ni år gammel, og han kvittet seg med noen alvorlige skader og ble en viktig skikkelse på Emirates Stadium. Han debuterte på det engelske landslaget da han var 19 år gammel. Mange trodde han ville bli den fremtidige kapteinen for både klubben og landslaget. han vant i 2011 Professional Footballers`Associations pris Young Player of the Year.

Les mer om Arsenals historie >>

EMIRATES STADIUM LONDON

Enkleste måten å komme seg till Emirates er med undergrunnen, Tube.
Arsenal FC’s hjemmearena Emirates Stadium, er en London’s mest sentrale stadioner og det finnes flere ulike måter å komme seg til og fra. Vær oppmerksom på at matchdagen kan det gis beskjeder fra Arsenals personale for å kunne kontrollere folkemassene som skal til og fra stadioen.

Arsenal Underground Station er den nærmeste stasjonen. Når dere kommer ut av stasjonen, ta til høyre og fortsett på Gillespie Road (som dere allerede er på). Når dere kommer til enden av gaten, sving til venstre inn på Drayton Park og deretter vil dere se Emirate Stadium på høyre side.

Highbury & Islington
– Når du kommer ut fra stasjonen, ta til venstre og inn Holloway Road. Gå langs Holloway Road til du får Drayton Park på høyre side. Sving så inn i Drayton Park og følg vegen til du ser Emirates Stadium på venstre side. (OBS Drayton Park-vegen svinger et par ganger, så følg bare vegmerkingen ).

Finsbury Park
– Ta utgangen mot Seven Sisters Road. Når dere kommer ut av stasjonen, ta til venstre og kryss den litt større vegen og gå inn i St Thomas Road. Etter bare en kort bit deler vegen seg i to. Ta den høyre vegen som fortsatt heter St Thomas Road. I enden av vegen tar du til høyre inn på Gillespie Road og følger den til enden og tar til venstre inn i Drayton Park. Du vil snart se Emirates staduim på høyre side.

Holloway Road
– Denne stasjonen ligger veldig nær Emirate Stadium, men det er begrenset på kampdager hvor mye trafikk stasjonen kan ta imot. Denne stasjonen kan kun brukes på vegen til matchen, men ikke tilbake igjen. Vi anbefaler derfor å ikke bruke denne stasjonen.

Vi anbefaler å være tidlig ute når dere skal til Emirates på matchdager, da er det veldig stor trafikk og det oppstår kø.Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - West Ham - Barcelona - Paris SG