FOTBALLTURER PÅ ARSENAL KAMPER I LONDON 2018

Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.
Sist oppdater 17-01-2018 med en pundkurs på NOK 11.30

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Vi leverer både komplette fotballreiser eller bare billetter til Arsenal kamper. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert. Kjøp flyreise til London

Hvorfor ikke prøve Arsenal Club Level billetter?
Her får du foruten de beste plassene, også tilgang til privat bar/lounge både før og etter kampen, samt i pausen. I pausen får du servert gratis drikke (øl, vin, kaffe osv). Du får dessuten: gratis program, omvisning og besøk på Arsenal Museum, samt en £5 voucher du kan bruke i Arsenal butikken.

Middag før kamp på Dial Square restaurant:
- Langtidsmørnet Dry-aged rib-eye steak, chips, grillede tomater og Portobello sopp. Pepper- eller Béarnaise saus.
- Bread and butter pudding med vaniljesaus
- Fri bar med øl, vin og mineralvann
Totalpris for hele pakken £60. Tilbudet gis kun sammen med Club Level billetter.
For Club Level billetter, og/eller middagstilbudet, kontakt oss på henry@londontown.no

FOTBALLREISER ARSENAL KAMPER


Våre Fotballreiser til Arsenal på Emirates Stadium inneholder hotell og billett og er beregnet utifra 2 døgn på hotell.
Du innlosjeres på President hotell. På hoteller er det restaurant, bar og coffeshop. Det er gangavstand til flere restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Hotellet, som er et godt turistklasse hotell, har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station nær Covent Garden og shopping gaten Oxford Street. Alle rommene har te/kaffe i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge med bar.

Inne på stadion:
Bortesetene er på nedre del på sør-vest hjørnet av stadion. Setene er godt polstret, og det er god benplass. På stadion finnes også flere store skjermer som viser høydepunkter underveis.
De fleste bortefans kommer til stadion langs Drayton Park for en pint før matchen like ved sør-øst hjørnet. Emirates har et farvekode system for de ulike deler av stadion. Ved de ulike innganger finner du mange vakter som kan hjelpe deg å finne fram og rettlede deg til plassen din. Våre seter på Arsenals hjemmekamper er på ene langsiden.
Vi kan ikke på forhånd gi deg en nøyaktig plassering da vi ikke får billettene fra klubben før noen uker før avspark. Men har dere spesielle ønsker om plasser på stadion så gi oss gjerne et hint, så skal vi prøve å skaffe dere billetter her. Emirates Stadium åpner 2 timer før avspark i weekenden, og kl 18.30 for midtuke matcher.
Program er tilgjengelig både utenfor og innenfor stadion. Du finner også et digitalt kampprogram i iTunes som kan lastes ned før du reiser til Emirates. Dette er også billigere enn å kjøpe inne på stadion.

Servering:
Det finnes flere utsalg for både mat og drikke på stadion. Her får du både burger, hotdogs og pizza. Det finnes også et tilbud kalt Early Bird Special, som er tilgjengelig inntil 45 min før avspark. Her får du pai og en pint eller en longdrink og en pai for en meget billig penge.

Betting på Emirates.
Det er en egen Betfair kiosk ved Block 20 for deg som ønsker å legge inn et veddemål før kampen.

Tilgang til fasiliteter.
Det er 13 avsatte plasser for rullestolbrukere. Det er høresløyfer tilgjengelig i Boxoffice, billettluke, handicap loungen og konferanseområdet. God tilgang på toaletter, men i pausen er det ganske kaotisk.

HVA ER MED I VÅRE FOTBALLTURER ARSENAL?


Våre pakker består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2/3 døgn på 3 stjerners hotell.
Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere til 4/5 stjerners hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballturer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.
Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

FAKTA OM ARSENAL


Stadion: Emirates Stadium
Innviet: 2006
Kapasitet: 60.000 seter hvor 3.000 er avsatt til bortelaget
Kallenavn: Gunners
Tilskuerrekord: 73.295 Arsenal-Sunderland, 9 March 1935
Adresse: Avenell Road, Highbury, London, N5 1BU
Nærmest undergrunnsstasjon: Arsenal - (Piccadilly Line)
eller Finsbury Park - (Victoria, Piccadilly Lines)
Første kamp: Arsenal-Leicester Fosse 2-1
Største seier: 12-0 mot Loughborough Town, andredivisjon 12. mars 1900
Verste tap: 0-8 mot Loughborough Town 12.desember 1896
Flest kamper: David O`Leary, 722, 1975-1993
Flest scoringer: Thierry Henry, 228, 1999-2007, 2012
Dyreste kjøp: Mesut Ozil, 42,5 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Dyreste salg: Cesc Fabregas, 28 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Laveste divisjon: Andredivisjon
Høyste divisjon: Premier League

Fem fakta om Arsenal
1. Den legendariske sjefen Herbert Chapman, som er hedret med en statue utenfor Emirates Stadium, insisterte på at t-banestasjonen Gillespie Road skulle omdøpes til Arsenal. Stasjonens nye navn ble avduket i 1932
2. Statuer av tidligere kaptein Tony Adams og toppscorer Thierry Henry ble avduket ved Emirates Stadium som en del av klubbens 125-års jubileum i 2011. I 2014 ble det i tillegg avduket en bronsjestatue av Denis Bergkamp samme sted.
3. Arsene Wenger er manageren i Arsenal som har sittet lengst i jobben, etter at han tok over i1996. Han begynte på sin 17. sesong i 2013-14. George Allison hadde den forrige rekorden, etter å ha vært manager for Arsenal i 13 år fra 1934.
4. Angrepsspilleren Iam Wright kostet Arsenal en sum som den gang var klubbrekord da han ble kjøpt for 2,5 mill. pund fra Crystal Palace i 1991. Han ble klubbens toppscorer, før hans rekord på 185 mål ble forbigått av Thierry Henry
5. Franskmannen Thierry Henry ble stemt frem av supporterne som lagets beste spiller noensinne, foran nederlandske Dennis Bergkamp og Tony Adams fra England.

Kuriositet
Gunnersaurus, Arsenals maskot, ble "født" i 1993 og har til og med vært med laget på noen av deres turer i Europa.

EMIRATES STADIUM LONDON

Enkleste måten å komme seg till Emirates er med undergrunnen, Tube.
Ta Piccadilly Line til Arsenal Station, som er den nærmeste stasjonen. Herfra er det tre minutters gange till stadion. Da det kan være mye trafikk og trangt på Arsenal Stadion, kan alternativer være a ta Victoria eller Picadily Line till Finsbury Park Station eller Highbury & Islington station med Victoria Line. Begge stasjonene er ti minutters gange fra stadion.
Merk at Holloway Road Station er stengt pa kampdager, og togene stopper ikke her da. Vil du bruke buss, stopper rute 30 rett ved Emirates. Det finnes bussruter på alle sider av stadion. Hovedholderplassene er Holloway Road, Nags Head, Seven Sisters Road, Blackstock Road og Highbury Corner.