Hjem >> Liverpool kamper


Fotballturer og billetter Liverpool kamper 2022 - 2023


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Liverpool kamp. Så er du snart klar til avspark på Anfield

KAMP
DATO
BILLETT+2DØGN
SEND FORESPØRSEL
09-04-2023
17700
BESTILL NÅ >
22-04-2023
9100
BESTILL NÅ >
30-04-2023
11400
BESTILL NÅ >
06-05-2023
9100
BESTILL NÅ >
20-05-2023
7900
BESTILL NÅ >

Trinn 1 av 2

Sist oppdater 10-11-2022
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.<
Alle priser er fra…og inkluderer billett og hotell i 2 døgn. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs.
Vi gjør oppmerksom på at for å være dekket av reisegaranti fra Reisegarantifondet, forutsetter det kjøp av pakkereiser med billett og hotell. Kjøp av kun billett dekkes ikke av garantien.

Billetter og hotell Liverpool kamper 2022/23
Alle priser er pr person i delt twin/dobbeltrom på Marriott Liverpool i delt twinrom med frokost og Sandon hosipitality billetter.

Vi gjør oppmerksom på at for å være dekket av Reisegarantifondet, forutsetter det kjøp av pakkereiser med billett og hotell. Kjøp av kun billett dekkes ikke av garantien. Vi vil uansett oppfordre deg til å ha en reiseforsikring på toppen av denne garantien.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet. Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

100% billettgaranti - 30 års erfaring - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Hva sier kundene om oss
"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland
Les flere tilbakemeldinger

Reiser og billetter Liverpool kamper

Skulle det oppstå problemer under fotballturer levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

Inne på stadion.
Kommer du til fots fra området West/ City Centre er det enklest å bare følge Anfield Road fram til stadion. Borteseksjonen er på hjørnet av Anfield Road Stand, tett ved den berømte Shankly Gates. Rett over gaten på Anfield Road finner du inngangen til klubbens populære Fan Park, som både borte og hjemmefansen er velkommen til å besøke på fotballreiser.

Liverpool spiller sine hjemmekamper på ikoniske Anfield stadion, viden kjent mye pga sine innbitte fans på Kop End. Utenfor stadion står statuen av ikoniske Bill Shankly Gates med det berømte ordtaket " You'll Never Walk Alone" ved siden av Liver bird crest. Liverpool ( The Reds) er en av de mest suksessrike engelske lag igjennom tidene med 18 Liga titler, 7 FA cuper og 5 Europacuper i sitt trofeskap. Liverpools spillere brukte hvite drakter fram til 1964, da Bill Shanky introduserte en helrød drakt for at laget skulle se mer imponerende ut.


FAKTA OM LIVERPOOL


Klubb: Liverpool FC
Grunnlagt: 15 mars 1892
Klubb farver: Red & White
Adresse: Liverpool FC, Anfield Road, Liverpool, Merseyside L4 OTH
Bane: Anfield
Kapasitet: 54.000 seter
Rekord: 61.905. Liverpool-Wolves, 2 February 1952
Største seier: 11-0 mot Strømsgodset, cupvinnercupen 1974
Verste tap: 1-9 mot Birmingham, andredivisjon i 1954
Flest kamper: Ian Callaghan, 857, 1960-1978
Flest scoringer: Ian Rush, 346, 1980-1987, 1988-1996

Fem fakta om Liverpool
1. Forsvarsspilleren Jamie Carragher holdt seg til en klubb. Han begynte i Liverpool i 1990 og kunngjorde sin avskjed i 2012-13, 35 år gammel, etter å ha spilt mer enn 700 kamper for Reds
2. Liverpool var den første britiske klubben som vant serievinnercupen mer en en gang. De har den britiske rekorden for antall seiere, med fem
3. Liverpool-kapteiner som får velge side, velger alltid å spille mot Anfield-Road enden i første omgang
4. I 1947, under en utrolig 7-4 seier mot Chelsea, scoret Billy Liddell sitt første seriemål for Liverpool. Han scoret deretter 229 mål for Reds i løpet av 23 år
5. Bob Paisley spilte 227 kamper for Liverpool før han ble en av deres beste managere noensinne.

Berømte spillere
Kenny Dalglish, angrepsspiller
Spissen satte rekord med 102 kamper for Skottland, og huskes fortsatt på Anfield som "King Kenny". Han ble kjøpt gra Glasgow Celtic i 1977, og spilte for Liverpool fram til 1990. Han scoret 169 mål på 501 kamper. Senere satt han to perioder som manager, inneklemt mellom perioder som manager for Blackburn, Newcastle og Celtic.

Steven Gerrard, midtbanespiller
Gerrard var kamptein for klubben og landslaget, har spilt over 100 kamper for England og over 600 kamper for Liverpool. han begynte på fotballakademiet i klubben da han var ni år gammel, og har vært med å vunnet mer enn 10 trofeer med laget, i tillegg til en rekke individuelle priser. Blant annet har han blitt årets fotballspiller en gang og årets spiller to ganger.
Les resten av Liverpools historie >>

ANFIELD STADIUM LIVERPOOL

Buss: Linje 26 (fra Paradise St. buss stasjon) eller 17B, 17C, 17D & 217 (fra Queen Square buss stasjon direkte til stadion).
Mange ønsker å bo i London, og ta toget T/R på kampdagen. Noen velger også å bo i London under oppholdet, men å ta en overnatting i Liverpool. Vi lager pakken etter deres ønsker.

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG