Fotballtur & billetter til Liverpool kamper på Anfield 2019 - 2020


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur Liverpool. Så er du snart klar til avspark på Anfield…

MATCHDATOBILLETT+2 DØGNSEND FORESPØRSEL
Liverpool - West Ham 24-02-20208930LES MER >
Liverpool - Bournemouth 07-03-202013210LES MER >
Liverpool - Crystal Palace 21-03-202015870LES MER >
Liverpool - Aston Villa 11-04-2020 13060LES MER >
Liverpool - Burnley 25-04-202011530LES MER >
Liverpool - Chelsea09-05-202042530LES MER >

Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.
Sist oppdater 14-12-2019 med en pundkurs på NOK 12.50

NB! Prisene er beregnet på Hospitality billetter. Mer informasjon får du i tilbudet fra oss, om plassering på Anfield, hotell osv. Overnatting på The Sir Thomas Hotel Liverpool eller tilsvarende standard. Prisen er basert på at 2 personer deler dobbelt-/twinrom. Enkeltrom noe høyere pris.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

Les tilbakemeldinger fra våre reisende på fotballreiser

100% billett garanti - Autorisert leverandør - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billett og hotell. Fly er ikke inkludert. Desverre ingen direktefly til Liverpool, men dere flyr til Manchester, så tog eller buss til Liverpool. Men mange velger å bo i London, og bruke tog T/R på kampdagen. Vi hjelper deg med togbilletter hvis du ønsker. Noter dette i merknadsfeltet.

Bestill fly til Liverpool/Manchester

FOTBALLTUR & BILLETTER LIVERPOOL KAMP


Våre pakker består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2 døgn på 3/4 stjerners hotell. Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballreiser til Liverpool
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Skulle det oppstå problemer under fotballturer levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

Inne på stadion.
Kommer du til fots fra området West/ City Centre er det enklest å bare følge Anfield Road fram til stadion. Borteseksjonen er på hjørnet av Anfield Road Stand, tett ved den berømte Shankly Gates. Rett over gaten på Anfield Road finner du inngangen til klubbens populære Fan Park, som både borte og hjemmefansen er velkommen til å besøke på fotballreiser.

Liverpool spiller sine hjemmekamper på ikoniske Anfield stadion, viden kjent mye pga sine innbitte fans på Kop End. Utenfor stadion står statuen av ikoniske Bill Shankly Gates med det berømte ordtaket " You'll Never Walk Alone" ved siden av Liver bird crest. Liverpool ( The Reds) er en av de mest suksessrike engelske lag igjennom tidene med 18 Liga titler, 7 FA cuper og 5 Europacuper i sitt trofeskap. Liverpools spillere brukte hvite drakter fram til 1964, da Bill Shanky introduserte en helrød drakt for at laget skulle se mer imponerende ut.

FAKTA OM LIVERPOOL


Klubb: Liverpool FC
Grunnlagt: 15 mars 1892
Klubb farver: Red & White
Adresse: Liverpool FC, Anfield Road, Liverpool, Merseyside L4 OTH
Bane: Anfield
Kapasitet: 54.000 seter
Rekord: 61.905. Liverpool-Wolves, 2 February 1952
Største seier: 11-0 mot Strømsgodset, cupvinnercupen 1974
Verste tap: 1-9 mot Birmingham, andredivisjon i 1954
Flest kamper: Ian Callaghan, 857, 1960-1978
Flest scoringer: Ian Rush, 346, 1980-1987, 1988-1996
Fem fakta om Liverpool
1. Forsvarsspilleren Jamie Carragher holdt seg til en klubb. Han begynte i Liverpool i 1990 og kunngjorde sin avskjed i 2012-13, 35 år gammel, etter å ha spilt mer enn 700 kamper for Reds
2. Liverpool var den første britiske klubben som vant serievinnercupen mer en en gang. De har den britiske rekorden for antall seiere, med fem
3. Liverpool-kapteiner som får velge side, velger alltid å spille mot Anfield-Road enden i første omgang
4. I 1947, under en utrolig 7-4 seier mot Chelsea, scoret Billy Liddell sitt første seriemål for Liverpool. Han scoret deretter 229 mål for Reds i løpet av 23 år
5. Bob Paisley spilte 227 kamper for Liverpool før han ble en av deres beste managere noensinne.

Berømte spillere
Kenny Dalglish, angrepsspiller
Spissen satte rekord med 102 kamper for Skottland, og huskes fortsatt på Anfield som "King Kenny". Han ble kjøpt gra Glasgow Celtic i 1977, og spilte for Liverpool fram til 1990. Han scoret 169 mål på 501 kamper. Senere satt han to perioder som manager, inneklemt mellom perioder som manager for Blackburn, Newcastle og Celtic.

Steven Gerrard, midtbanespiller
Gerrard var kamptein for klubben og landslaget, har spilt over 100 kamper for England og over 600 kamper for Liverpool. han begynte på fotballakademiet i klubben da han var ni år gammel, og har vært med å vunnet mer enn 10 trofeer med laget, i tillegg til en rekke individuelle priser. Blant annet har han blitt årets fotballspiller en gang og årets spiller to ganger.

Kuriositeter
I 1894 ble byens farge - rødt - tatt i bruk på Liverpools drakter. Innen 1901 var bysymbolet Liverbird i bruk som endel av klubbmerket.

Liverpool ble etablert etter at Everton - den gang den dominerende kraften innenfor fotball i Merseyside - forlot Anfield i 1892, som følge av en krangel med grunneieren og deres økonomiske støttespiller, John Houlding. Liverpool Football Club steg opp av asken etter den avtalen da deres første søknad om å bli med i Football League ble avslått, og de vant tittelen i Lancashire League og Liverpool District Cup den første sesongen. Reds ble med i den nye adredivisjonen i Football League på slutten av denne sesongen og rykket umiddelbart opp til førstedivisjon. De rykket imidlertid ned igjen, men rykket deretter opp igjen neste sesong.

Liverpool vant ligacupen for første gang i 1981, med seier 2-1 i omkampen mot West Ham, og kronet sesongen med sin tredje sier i Serievinnercupen, takket være et mål fra Alan Kenney mot Real Madrid i Paris. Tottenham ble slått ut året etter slik at ligacuptrofeet ble værende på Anfield, og trofeene for både serietittelen og Charity Shield ble nok en gang satt i premieskapet.
Paisley sikret klubben den 14. tittel i 1983, i tillegg til en seier i ligacupen over Manchester United. Deretter trakk han seg, slik han 12 måneder tidligere hadde kunngjort at han skulle gjøre. På bare ni år hadde han hjulpet klubben med å ta 13 større titler.
Liverpool satte nok en gang sin lit til et medlem av trenerteamet og gjorde Joe Fagan til manager. Fargan fikk en drømmestart da Liverpool vant ligacupen med seier over Merseyside-rivalen Everton i hans første sesong, og i tillegg beholdt førstedivisjonstittelen. Han ledet også klubben til nok en seier i serievinnercupen, denne gangen etter straffekonkurranse mot Roma. Men etter det tragiske dødsfallet til 38 italienere og en belgier på Heysel Stadium i Brussel 29. mai 1985, rett før Liverpool skulle møte Juventus i finalen i Serievinnercupen, bestemte Fargan seg for at han hadde fått nok. Italienerne vant kampen 1-0, men tragedien førte til at engelske fotballklubber ble utestengt fra europeiske turneringer fram til 1990, og Liverpool ble ekskludert i ytterligere 12. måneder.
Den neste tragiske datoen i Liverpoo FCs historie var 15. april 1989, da 96 av deres supportere ble klemt i hjel under semifinalen i FA-cupen mot Nottingham Forest, på hjemmebanen til Sheffield Wednesday - Hillsborough. Det var en tragedie som sjokkerte hele England.
Amerikanske eiere overtok i 2007, det året Liverpool tapte mot AC Milan i nok en finale i Serievinnercupen og Reds kjøpte angrepsspilleren Fernando Torres fra Atletico Madrid. Benitez klarte seg fram til juni 2010, da han ble avskjediget fordi han ikke hadde skaffet en Premier League-tittel. Han ble erstattet av den enormt erfarne Roy Hodgson, som nylig hadde hatt suksess med Fulham. Liverpool ble deretter solgt på nytt, denne gangen til New England Sports Ventures, og Hodgson, som ikke leverte som ventet, sluttet i klubben, og ble erstattet av den tilbakevendende legenden Kenny Dalglish i januar 2011.
Dalglishs tilbakekomst levde ikke opp til forventningene, og han sluttett i mai 2012. Like etterpå ble han erstattet av Brendan Rodgers, som hadde bygget opp Swansea til en betydlig kraft i løpet av deres debutsesong i Premier League. Liverpool var i storform i 2013-2014, noe som brakte dem helt opp i tetsjiktet.

ANFIELD STADIUM LIVERPOOL

Buss: Linje 26 (fra Paradise St. buss stasjon) eller 17B, 17C, 17D & 217 (fra Queen Square buss stasjon direkte til stadion).
Mange ønsker å bo i London, og ta toget T/R på kampdagen. Noen velger også å bo i London under oppholdet, men å ta en overnatting i Liverpool. Vi lager pakken etter deres ønsker.