Hjem >> Liverpool kamper


Fotballturer og billetter Liverpool kamper 2021 - 2022


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Liverpool kamp. Så er du snart klar til avspark på Anfield…

Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Ønsker du å utvide fotballturen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.
Sist oppdater 17-12-2021 med en pundkurs på NOK 12.50
Billetter sendes som E-ticket på mail før avreise.

Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

Billetter Liverpool kamper 2021/22
Oppgitte priser er enten Village Hospitality eller Reds Bar.

Village Hospitality:
Official Hospitality inkluderer seter på langside i Kenny Daglish Stand Upper i blokkene CE2 eller CE8. Før kamp serveres 3-retters måltid på en restaurant 300 meter fra Anfield samt en velkomsdrink ved ankomst. Etter kamp serveres snacks med te/kaffe. Cash bar.

Reds Bar:
Official hospitality package inkludert seter på langside/hjørnet av Kenny Dalglish Lower i blocks KG eller KP. Eksklusiv adgang til Reds bar før og etter matchen samt i pausen. Inkludert en drink, kaffe og te i pausen. Inkludert også kampprogram. Mat og drikke kan kjøpes.

Premier Club:
Seter Upper Tier CW3 og CE7. Adgang til Paisley and Shankley suites tre timer før match, i pausen og en time etter kampen. Inkludert varm og kald buffet, kaffe og te i pausen, samt kampprogram.

Skriv i merknadsfeltet hvilken typer billett du ønsker tilbud på.

Overnatting på Novotel eller Marrionett hotell Liverpool.

Fotballbilletter hos Liverpool er ekstremt dyre denne sesongen. Dette er ikke fordi vi har økt vår fortjeneste, men etterspørselen er stor. Økt etterspørsel - økt pris. Vi beklager dette for alle våre trofaste kunder!

100% billettgaranti - 30 års erfaring - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Hva sier kundene om oss
"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland
Les flere tilbakemeldinger

Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billett og hotell. Fly er ikke inkludert. Desverre ingen direktefly til Liverpool, men dere flyr til Manchester, så tog eller buss til Liverpool. Men mange velger å bo i London, og bruke tog T/R på kampdagen. Vi hjelper deg med togbilletter hvis du ønsker. Noter dette i merknadsfeltet.

Bestill fly til Liverpool/Manchester

Reiser og billetter Liverpool kamper

Våre fotballreiser består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2 døgn på 3/4 stjerners hotell. Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballreiser til Liverpool
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Skulle det oppstå problemer under fotballturer levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

Inne på stadion.
Kommer du til fots fra området West/ City Centre er det enklest å bare følge Anfield Road fram til stadion. Borteseksjonen er på hjørnet av Anfield Road Stand, tett ved den berømte Shankly Gates. Rett over gaten på Anfield Road finner du inngangen til klubbens populære Fan Park, som både borte og hjemmefansen er velkommen til å besøke på fotballreiser.

Liverpool spiller sine hjemmekamper på ikoniske Anfield stadion, viden kjent mye pga sine innbitte fans på Kop End. Utenfor stadion står statuen av ikoniske Bill Shankly Gates med det berømte ordtaket " You'll Never Walk Alone" ved siden av Liver bird crest. Liverpool ( The Reds) er en av de mest suksessrike engelske lag igjennom tidene med 18 Liga titler, 7 FA cuper og 5 Europacuper i sitt trofeskap. Liverpools spillere brukte hvite drakter fram til 1964, da Bill Shanky introduserte en helrød drakt for at laget skulle se mer imponerende ut.


FAKTA OM LIVERPOOL


Klubb: Liverpool FC
Grunnlagt: 15 mars 1892
Klubb farver: Red & White
Adresse: Liverpool FC, Anfield Road, Liverpool, Merseyside L4 OTH
Bane: Anfield
Kapasitet: 54.000 seter
Rekord: 61.905. Liverpool-Wolves, 2 February 1952
Største seier: 11-0 mot Strømsgodset, cupvinnercupen 1974
Verste tap: 1-9 mot Birmingham, andredivisjon i 1954
Flest kamper: Ian Callaghan, 857, 1960-1978
Flest scoringer: Ian Rush, 346, 1980-1987, 1988-1996
Fem fakta om Liverpool
1. Forsvarsspilleren Jamie Carragher holdt seg til en klubb. Han begynte i Liverpool i 1990 og kunngjorde sin avskjed i 2012-13, 35 år gammel, etter å ha spilt mer enn 700 kamper for Reds
2. Liverpool var den første britiske klubben som vant serievinnercupen mer en en gang. De har den britiske rekorden for antall seiere, med fem
3. Liverpool-kapteiner som får velge side, velger alltid å spille mot Anfield-Road enden i første omgang
4. I 1947, under en utrolig 7-4 seier mot Chelsea, scoret Billy Liddell sitt første seriemål for Liverpool. Han scoret deretter 229 mål for Reds i løpet av 23 år
5. Bob Paisley spilte 227 kamper for Liverpool før han ble en av deres beste managere noensinne.

Berømte spillere
Kenny Dalglish, angrepsspiller
Spissen satte rekord med 102 kamper for Skottland, og huskes fortsatt på Anfield som "King Kenny". Han ble kjøpt gra Glasgow Celtic i 1977, og spilte for Liverpool fram til 1990. Han scoret 169 mål på 501 kamper. Senere satt han to perioder som manager, inneklemt mellom perioder som manager for Blackburn, Newcastle og Celtic.

Steven Gerrard, midtbanespiller
Gerrard var kamptein for klubben og landslaget, har spilt over 100 kamper for England og over 600 kamper for Liverpool. han begynte på fotballakademiet i klubben da han var ni år gammel, og har vært med å vunnet mer enn 10 trofeer med laget, i tillegg til en rekke individuelle priser. Blant annet har han blitt årets fotballspiller en gang og årets spiller to ganger.
Les resten av Liverpools historie >>

ANFIELD STADIUM LIVERPOOL

Buss: Linje 26 (fra Paradise St. buss stasjon) eller 17B, 17C, 17D & 217 (fra Queen Square buss stasjon direkte til stadion).
Mange ønsker å bo i London, og ta toget T/R på kampdagen. Noen velger også å bo i London under oppholdet, men å ta en overnatting i Liverpool. Vi lager pakken etter deres ønsker.

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - West Ham - Barcelona - Paris SG