Hjem >> Hva sier kundene om fotballtur


Hva sier kundene om våre fotballturer til kamper i England


"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene.
Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte.
Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Takk for et ryddig tilbud og for at du hele tiden var på ballen. Jeg opplevde De Skandinaviske Londonguider som både proffere og mer serviceminded enn konkurrentene."
- Morten Berg Karlsen

"Vi er en gjeng fra Sportsklubben Trane i Bergen som reiser på fotballtur til England 2 ganger i året. Sist gang var helt i begynnelsen av september i år, og det ble en fantastisk bra tur, mye takket være den bistand dere i Londontown ga oss i forbindelse med overnatting + kampbilletter på Old Trafford og Emirates."
- John Larsen

"Jeg må få takke deg/dere for supert opplegg og bra service i forbindelse med turen
- Vi dro og så Manchester United - Liverpool nå i Februar. En jeg reiste med hadde bestilt via et annet firma, og når han troppa opp for å få billetten sin på stadion fant de ikke noe, og han måtte stå å vente/krangle/ta telefoner i en og en halv time før han fikk billetten sin. VELDIG greit å få bilettene levert på hotellet når vi kom på kvelden. Hotellet (ramada salford quays) var knallbra også, hyggelig betjening og god service. Vi snakker om å gjøre dette til en årlig tur, og da blir vi å bruke dere igjen, uten tvil. "
- Yngve Berg

"Jeg føler for å gi litt skryt til dere i londontown.no.
Jeg har benyttet meg av dere før og har aldri blitt skuffet! Tok nå en kikk rundt omkring på nettet nå for å se på priser til litt ulike Premier League kamper. Jeg syns dere har lagt dere på et veldig fornuftig prisnivå, og dere gjør ikke som en rekke andre selskaper og flår kundene deres! Hos dere i fotballtur.no føler jeg at man får både enkeltbilletter og pakker til en meget bra pris!
Jeg har reist med dere før og gjør det helt klart igjen!
Jeg har ordnet billett og slikt til de fleste kampene de siste årene sjøl, men jeg ser jo nå at jeg betaler omtrent lik pris som dere tilbyr deres kunder enda jeg ordner alt sjøl! Meget bra av dere syns jeg! :-)
Anbefaler å benytte dere av fotballtur.no ved neste tur over til balløya. Fornuftige priser og man veit(!!) at man får billettene sine og at alt er i orden når man lander på "balløya" :-))
- Jens Heggestad

"Jeg må bare takke deg enda en gang, det var virkelig så snilt at du kunne hjelpe oss med billetter til kampen. Gutta hadde en kjempebra opplevelse og at Arsenal vant 4-1 over Reading gjorde jo heller ingentingJ Tusen, tusen takk!
PS. Dere redda London-turen vår!!! "
- Nina Tufte

"Hei. Vil bare komme med litt ros. Var i London forrige helg. Fantastisk tur!!! All ære til dere!
Jeg vet hvem jeg vil bruke neste gang jeg drar til London. Skal faktisk feire 30 årsdagen min på Stamford Bridge. Jeg ønsker å bruke dere på den turen også. Jeg er 90 prosent blind og med kun 10 prosent syn er jeg avhengig av gode plasser Wise Suite er en slik plass. Så da jeg skal over 21 mai og se Chelsea vs Sunderland på min egen 30 årsdag er det Wise Suite som gjelder! Den er plassert nederst på West upper og gir meg fin utsikt"
- Jo Morten

"I dag kom vi hjem 4 voksne menn etter en fantastisk tur til London.Vi håpet det skulle bli bra,men det blei mye bedre enn det.
Et fint hotell med nydelig engelsk frokost.
En stor opplevelse var også det som skjedde på White hart lane.Vi blei tatt i mot av En meget velkledd herre og han sendte oss opp til enda en som tok oss i mot og viste oss plassene vi skulle Sitte å spise.For et stilig og flott spisested med veldig hyggelige mennesker som var pent kledd som serverte oss. Nydelig mat,vi kunne få så mye vi orket,forret hovedrett og dessert med kaffe og kaker etter kampen,flotte plasser Som vi satt ved vinduet når vi spiste og så ut mot banen.fine plasser som vi hadde også under kampen. Rett og slett en perfekt dag som vi er veldig fornøyd med at du ordnet for oss.
Vi kommer til å bruke dere igjen.
Vi skal antagelig til Liverpool og se på Everton på Goodison park en gang før Jul.
Til slutt vil jeg igjen takke deg for den fantastiske dagen vi hadde som du ordnet for oss.
Vi er meget takknemlige for det."
- Øyvind Andersen

"Tusen takk for en profesjonell og konge service. Jeg må bare si at dere er virkelig best på denne jobben. Jeg har vært bort i så mange useriøse og lurere i denne bransjen at jeg ble virkelig overasket positivt over servicen deres. Alt var så konge og gikk etter planen som dere lovet. Jeg har anbefalt dere allerede til flere venner og jeg kommer å anbefale dere til mange andre også. Jeg kommer sikkert til å bestille flere fotballturer hos dere senere. Tusen takk for alt igjen, stå på, dere er det beste selskapet for fotballturer."
- Saman Eskandari

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland

"Har bare lyst å nevne at vi hadde en fantastisk Londontur!
Som spurs-supporter var det selvsagt et skår i gleden at det ble 0-3 tap hjemme mot et av PL`s dårligste bortelag, men det er ikke så lett for noen av oss å gjøre noe med.
Ellers satte vi stor pris på oppgradering til Pat Jennings Lounge - vi møtte han og slo av en prat.
Reiste sammen med min gamle far, min bror og min svoger. Ingen av de hadde vært på PL-kamper før - de fikk en opplevelse for livet :)
All form for kontakt og service fra deres side har vært upåklagelig - dersom jeg reiser gjennom byrå en annen gang, vil det uten tvil være med dere! "
- Arve Haukeland

"Må bare gi en tilbakemelding angående vår tur til Manchester denne helgen.
Dette var topp! Hotellet var bra og beliggenhet i.f.t Old Trafford var supert:-)
Våre sitte plasser på kampen var kjempebra, min sønn er jo ikke gamle gutten og han fikk virkelig sett kampen fra sin plass...det satt jeg pris på.
Så takk for god service, så får vi se på om det blir gjentagelse neste år også!!"
- Rune Weidel

"Vi er en gjeng som drar på foppaltur minst en gang i året, og bruker dere som vår leverandør. Vi syns dere gjør en strålende flott jobb!!
Vi er fem-seks godt voksne bergensere som har bare gode erfaringer med dere. Billigst,også! ;-) "
- Sven-Tore Moldskred

"Nå er vi hjemme igjen etter en vellykket fotball tur til London. Vi storkoste oss i de 5 dagene vi hadde i storbyen denne gang, med musikalen We Will Rock You, kamp på Emirates stadion med seier over Norwich og mye mer. Vi vil atter en gang takke for flott og god service fra dere. Bra hotell og flotte billetter på Emitates. Vi vil ta kontakt med deg igjen senere, for vi vil gjenta denne turen i 2014. Med vennlig hilsen fra oss 4. "
- Karl Johan Knutsen

"Takk for all god hjelp til fotballkamp booking.
Knall service av proffe jenter og gutter.
Vi snakkes sikkert ved neste tur vi skal på.!!"
- Tore Brogstad

"Nå i helga var jeg og en kamerat i Manchester og så ManU mot Fulham. Og hva dere klarer å få til! Tog fra flyplassen og direkte til Manchester Picadelli, som ligger 3 min. unna hotellet. Et herlig 4-stjerners hotell. Det var 5 min å gå til trikken som gikk til Old Trafford. Billettene var helt prima. Rad 17, midt på banen med panoramautsikt til det som foregikk, og et par besøk i ManU-suiten. Ett før kampen og ett i pausen. Dette frister til gjentakelse!"
- Bjørn Pettersen

Velkommen på fotballtur til Premier League England


Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG - Manchester City

TERMINLISTER PREMIER LEAGUE KAMPER

Terminliste Arsenal - Terminliste Chelsea - Terminliste Crystal Palace - Terminliste Fulham - Terminliste Leeds - Terminliste Liverpool - Terminliste Manchester United - Terminliste Manchester City - Terminliste Tottenham