Hjem >> Paris Saint-Germain fotballreiser og billetter


Fotballtur til Paris Saint-Germain kamper 2023 - 2024


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til PSG. Så er du snart klar til avspark i Paris…

KAMP
KAMPDATO
BILLETT+2 DØGN
 

28-01-2024

2685

BESTILL NÅ >

11-02-2024

3885

BESTILL NÅ >

25-02-2024

3285

BESTILL NÅ >

10-03-2024

3285

BESTILL NÅ >

07-04-2024

3485

BESTILL NÅ >

21-04-2024

4285

BESTILL NÅ >

28-04-2024

4285

BESTILL NÅ >

11-05-2024

4285

BESTILL NÅ >
Sist oppdater 15-06-2023.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling Fotballreiser til Paris leveres i samarbeid med Sportsinternational, som også er teknisk arrangør av reisen. Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippelrom. Vi kan også levere full pakke med fly. Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser og er nettopriser.

Kampdato:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Denne kan du enten ta bilde av på telefonen din, eller skrive ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser. Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter
Alle klubbene har i de senere årene drevet et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til en samtale med politiet. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Hotell i Paris
Billettene i pakken er langside høyt oppe. Oppgradering kr 500,- for GOL 2. Vi samarbeider med velkjente og meget bra 4* hoteller i sentrale Paris.
Våre høye kvalitetskrav på overnatting, service og beliggenhet gjør av vi aldri viker fra dette.
Vi har hoteller som passer for alle reisende. Noen vil bo på en stille rolig gate i utkanten av Paris, og noen vil bo på Champs Elysées.
Spør oss gjerne om tips og råd.
Dere bor alltid i twin-/dobbeltrom hvis ikke annet er avtalt. Alle rom har dusj/toalett og TV. Alle våre hoteller ligger i sentrale Paris. Når man flyr til Paris, er det tre forskjellige flyplasser man kan lande på. Fra alle flyplassene går det flybusser flere ganger i timen inn til sentrale Paris.
Fra Charles de Gaulle og Orly går det også tog. I våre pakkereiser er alltid frokost inkludert. Alle våre hoteller tilbyr deilige frokostbufeer. De fleste av våre hoteller har også restauranter som tilbyr både lunch og middag.

Fotballtur og billetter til Parc de Princes og PSG i Paris

Parc de Princes er en moderne arena med plass til 48 028 tilskuere. Det er utsolgt til nesten hver eneste kamp og stemningen på arenaen er av høyeste klasse. Vi har billetter på de fleste seksjoner. Spør oss gjerne hvilken seksjon, rad og sete vi anbefaler. Dette er en service vi tar som en selvfølge hos oss.

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG - Manchester City

TERMINLISTER PREMIER LEAGUE KAMPER

Terminliste Arsenal - Terminliste Chelsea - Terminliste Crystal Palace - Terminliste Fulham - Terminliste Leeds - Terminliste Liverpool - Terminliste Manchester United - Terminliste Manchester City - Terminliste Tottenham