Hjem >> Barcelona fotballturer og billetter

Fotballturer & billetter til Barcelona kamper 2023 - 2024


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Barcelona. Så er du snart klar til avspark på Camp Nou…

Trinn 1 av 2

Sist oppdater 15-06-2023.
Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling på fotballtur.
Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom. Noen lavere pris for trippelrom. Dere bør imidlertid vurdere opphold fra fredag til mandag da weekendkamper kan flyttes fra lørdag ettermiddag til søndag kveld, og vise versa. Tillegg for ekstra døgn fra 600,- pr person.
Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert.
Fotballreiser til Barcelona arrangeres i samarbeid med Sportsinternational AB.

Hotell og billetter Barcelona kamper
Overnatting på Hotel Amrey Sant Pau i delt twin/dobbeltrom i to døgn. Sant Pau har 93 komfortable rom hvorav 18 rom med balkong, beliggende i øverste etasje og med utsikt over byen. Hotellet har meget bra standard og kan absolutt anbefales.
Oppgradering til 3* Hotel Gravina. Extra natt kr 600,-.
Oppgradering til 4* Grupotel Gran Via . Extra natt kr 700,-.
Ønsker du oppgradering, skriv i merknadsfeltet..
Billettene i pakken er langside høyt oppe. Oppgradering kr 500,- for GOL 2. Oppgradering til Tribuna kr 1000,-. Ønsker du oppgradering, skriv i merknadsfeltet.

Hva sier kundene om oss
“For en magisk kveld vi fikk i Barcelona. Med billetter på fremste rad fikk vi en fantastisk kveld med høydepunktet da laget mottok pokalen for La Liga. Da var det konfetti, sang og fyrverkeri og spillerne gikk rundt hele banen med barna sine på armen. Magnus fikk se Messi (til tross for at han ikke spilte kampen) DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS TAKK!!!” – Wenche, Arild og Magnus Vasshus

“Da har vi hatt en fantastisk helg i Barcelona og sett El Classico, vi var superfornøyd med Barcelona billetter som dere ordnet for oss, dette kommer vi nok til å gjøre igjen. Vi er også åpen for andre store begivenheter (events) som Italiensk topp oppgjør i fotball eller Formel 1 bilrace eks i Abu Dabi ellert Monaco så det er bare å sende meg en mail hvis det dukker opp noe spennende” – Magne Almeland Les flere tilbakemeldinger

Fotballturer og pakkereiser Barcelona kamper

Vår fotballtur til Barcelona på Camp Nou Stadium inneholder hotell & fotballbillett og er beregnet utifra 2 døgn på hotell. Overnatting kan utvides etter eget ønske. Vi er en av Europas største offisielle agenter. Dette betyr 100% garanti for deg. Vi sender også billettene hjem til deg i god tid før avreise!
Du innkvarters på Hotel Amrey Sant Pau i delt twin/dobbeltrom. Sant Pau har 93 komfortable rom hvorav 18 rom med balkong, beliggende i øverste etasje og med utsikt over byen.
Hotellet har meget bra standard og kan absolutt anbefales. Sant Pau kan ikke sammenlignes med standarden i London.
Jeg har selv overnattet her flere ganger, og vil varmt anbefale hotellet. Meget bra frokostbuffet. Rom for funksjonshemmede. Air condition, TV (med internasjonale kanaler), Gratis Wi-Fi. Fullt utstyrt bad. Kort vei til kirken Sagrada Familia og Barcelona sightseeingbuss. Enkel adkomst med undergrunnen direkte til Camp Nou stadium.

FAKTA OM BARCELONA FC


Camp Nou, Europas største arena!
Kalles det Camp Nou eller Nou Camp? Hvis du spør en katalaner er svaret Camp Nou. Vi har billetter på de fleste deler av stadion. Spør oss hvilken seksjon, rad og plass du kommer til å sitte på. Det er en tjeneste som vi tror at alle reisende skal ha rett til å vite før fotballturen.
En fotballtur til FC Barcelona i den gigantiske Nou Camp (kapasitet over 98 000) er en helt uforglemmelig opplevelse. Fotballkamper i Spania spilles på søndagskvelder. Den bekreftede dagen vil bli annonsert ca. 10 dager før fotball kampen finner sted.
En bestilling av fotballtur til Barcelona hos oss betyr trygghet og profesjonalitet i alle ledd. Og kanskje best av alt; Ingen problemer med fotballbilletter. Hos oss trenger du aldri å være nervøs for at levering av billetter til hotellet ikke fungerer. I god tid før avreise, sender vi billettene hjem til deg. Sikkert. Profesjonellt. Dyktig. Vi kan arrangere fly, transport, middager, konferanser, vinsmaking, guidede turer og hjelp til reservasjon av restaurant.

Hva sier kundene om våre fotballturer til Barcelona kamper:
"Veldig bra hotell, fint og sentralt med god mat. Flotte fotball billetter og i tillegg opplevde vi mye annet spennende. Takk til deg og dine partnere som gjorde turen til en suksess"
- Tore Anshus

"For en magisk kveld vi fikk i Barcelona. Med billetter på fremste rad fikk vi en fantastisk kveld med høydepunktet da laget mottok pokalen for La Liga. Da var det konfetti, sang og fyrverkeri og spillerne gikk rundt hele banen med barna sine på armen. Magnus fikk se Messi (til tross for at han ikke spilte kampen) DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS TAKK!!!"
- Wenche, Arild og Magnus Vasshus

"Da har vi hatt en fantastisk helg i Barcelona og sett El Classico, vi var superfornøyd med Barcelona billetter som dere ordnet for oss, dette kommer vi nok til å gjøre igjen. Vi er også åpen for andre store begivenheter (events) som Italiensk topp oppgjør i fotball eller Formel 1 bilrace eks i Abu Dabi ellert Monaco så det er bare å sende meg en mail hvis det dukker opp noe spennende"
- Magne Almeland

"Takker for turen til fotball i Barcelona– perfekt hotell og ingen problemer !
Da sparer vi penger til neste tur J - da tar vi med besteforeldre også."

- Ole Jørgen Nordahl

REISE TIL CAMP NOU I BARCELONA

Enkleste måte å ta seg til Stadion i Barcelona er å gå ca 10 minutter fra Amrey Sant Pau hotell i retning Familie Segrada. Du kommer til undergrunnen rett før Segrada, som går direkte ut til Camp Nou. Camp Nou, Europas største arena! Kalles det Camp Nou eller Nou Camp? Hvis du spør en katalaner er svaret Camp Nou. Stadioen er den største med kapasitet på 98.800 tilskuere. Den følelsen man får når man entrer arenaen er ubeskrivelig. Vi har billetter på de fleste deler av stadion. Spør oss hvilken seksjon, rad og plass du kommer til å sitte på.

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG