Hjem >> Barcelona fotballturer og billetter

Fotballtur & billetter til Barcelona kamper 2023 - 2024


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballreiser til Barcelona. Så er du snart klar til avspark på Camp Nou…

KAMP
KAMPDATO
BILLETT+2 DØGN
 

27-01-2024

2680

BESTILL NÅ >

11-02-2024

2680

BESTILL NÅ >

25-02-2024

3680

BESTILL NÅ >

10-03-2024

3480

BESTILL NÅ >

31-03-2024

3480

BESTILL NÅ >

28-04-2024

4680

BESTILL NÅ >

12-05-2024

4680

BESTILL NÅ >
Sist oppdater 15-06-2023.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling Fotballreiser til Barcelona leveres i samarbeid med Sportsinternational, som også er teknisk arrangør av reisen. Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippelrom. Vi kan også levere full pakke med fly. Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser og er nettopriser.

Kampdato:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Denne kan du enten ta bilde av på telefonen din, eller skrive ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser. Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter
Alle klubbene har i de senere årene drevet et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til en samtale med politiet. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Billetter og hotell i Barcelona sesongen 2023 - 2024
Billettene i pakken er langside høyt oppe. Oppgradering kr 500,- for GOL 2. Oppgradering til Tribuna kr 1000,-. Ønsker du oppgradering, skriv i merknadsfeltet. Overnatting på Hotel Amrey Sant Pau i delt twin/dobbeltrom i to døgn. Sant Pau har 93 komfortable rom hvorav 18 rom med balkong, beliggende i øverste etasje og med utsikt over byen. Hotellet har meget bra standard og kan absolutt anbefales. Ønsker du oppgradering av hotell, skriv i merknadsfeltet.
Fly er ikke inkludert. Men vi kan gi komplett tilbud som også inkluderer flyreise. Fotballreiser til Barcelona arrangeres i samarbeid med Sportsinternational AB.

Hva sier kundene om oss
“For en magisk kveld vi fikk i Barcelona. Med billetter på fremste rad fikk vi en fantastisk kveld med høydepunktet da laget mottok pokalen for La Liga. Da var det konfetti, sang og fyrverkeri og spillerne gikk rundt hele banen med barna sine på armen. Magnus fikk se Messi (til tross for at han ikke spilte kampen) DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS TAKK!!!” – Wenche, Arild og Magnus Vasshus

“Da har vi hatt en fantastisk helg i Barcelona og sett El Classico, vi var superfornøyd med Barcelona billetter som dere ordnet for oss, dette kommer vi nok til å gjøre igjen. Vi er også åpen for andre store begivenheter (events) som Italiensk topp oppgjør i fotball eller Formel 1 bilrace eks i Abu Dabi ellert Monaco så det er bare å sende meg en mail hvis det dukker opp noe spennende” – Magne Almeland Les flere tilbakemeldinger

Fotballturer og pakkereiser Barcelona kamper

Vår fotballtur til Barcelona på Camp Nou Stadium inneholder hotell & fotballbillett og er beregnet utifra 2 døgn på hotell. Overnatting kan utvides etter eget ønske. Vi er en av Europas største offisielle agenter. Dette betyr 100% garanti for deg. Vi sender også billettene hjem til deg i god tid før avreise!
Du innkvarters på Hotel Amrey Sant Pau i delt twin/dobbeltrom. Sant Pau har 93 komfortable rom hvorav 18 rom med balkong, beliggende i øverste etasje og med utsikt over byen.
Hotellet har meget bra standard og kan absolutt anbefales. Sant Pau kan ikke sammenlignes med standarden i London.
Jeg har selv overnattet her flere ganger, og vil varmt anbefale hotellet. Meget bra frokostbuffet. Rom for funksjonshemmede. Air condition, TV (med internasjonale kanaler), Gratis Wi-Fi. Fullt utstyrt bad. Kort vei til kirken Sagrada Familia og Barcelona sightseeingbuss. Enkel adkomst med undergrunnen direkte til Camp Nou stadium.

FAKTA OM BARCELONA FC


Camp Nou, Europas største arena!
Kalles det Camp Nou eller Nou Camp? Hvis du spør en katalaner er svaret Camp Nou. Vi har billetter på de fleste deler av stadion. Spør oss hvilken seksjon, rad og plass du kommer til å sitte på. Det er en tjeneste som vi tror at alle reisende skal ha rett til å vite før fotballturen.
En fotballtur til FC Barcelona i den gigantiske Nou Camp (kapasitet over 98 000) er en helt uforglemmelig opplevelse. Fotballkamper i Spania spilles på søndagskvelder. Den bekreftede dagen vil bli annonsert ca. 10 dager før fotball kampen finner sted.
En bestilling av fotballtur til Barcelona hos oss betyr trygghet og profesjonalitet i alle ledd. Og kanskje best av alt; Ingen problemer med fotballbilletter. Hos oss trenger du aldri å være nervøs for at levering av billetter til hotellet ikke fungerer. I god tid før avreise, sender vi billettene hjem til deg. Sikkert. Profesjonellt. Dyktig. Vi kan arrangere fly, transport, middager, konferanser, vinsmaking, guidede turer og hjelp til reservasjon av restaurant.

Hva sier kundene om våre fotballturer til Barcelona kamper:
"Veldig bra hotell, fint og sentralt med god mat. Flotte fotball billetter og i tillegg opplevde vi mye annet spennende. Takk til deg og dine partnere som gjorde turen til en suksess"
- Tore Anshus

"For en magisk kveld vi fikk i Barcelona. Med billetter på fremste rad fikk vi en fantastisk kveld med høydepunktet da laget mottok pokalen for La Liga. Da var det konfetti, sang og fyrverkeri og spillerne gikk rundt hele banen med barna sine på armen. Magnus fikk se Messi (til tross for at han ikke spilte kampen) DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS TAKK!!!"
- Wenche, Arild og Magnus Vasshus

"Da har vi hatt en fantastisk helg i Barcelona og sett El Classico, vi var superfornøyd med Barcelona billetter som dere ordnet for oss, dette kommer vi nok til å gjøre igjen. Vi er også åpen for andre store begivenheter (events) som Italiensk topp oppgjør i fotball eller Formel 1 bilrace eks i Abu Dabi ellert Monaco så det er bare å sende meg en mail hvis det dukker opp noe spennende"
- Magne Almeland

"Takker for turen til fotball i Barcelona– perfekt hotell og ingen problemer !
Da sparer vi penger til neste tur J - da tar vi med besteforeldre også."

- Ole Jørgen Nordahl

FC Barcelona, også kjent som Barça, er en av verdens mest ikoniske og suksessrike fotballklubber. Grunnlagt i 1899 i Barcelona, Catalonia, har klubben utviklet seg til å bli en global gigant innen fotballen og har en utrolig dedikert supporterbase. Klubben spiller hjemmekampene sine på Camp Nou, en av de mest legendariske stadionene i verden. Barcelona er kjent for sin "tiki-taka" spillestil, en teknisk og estetisk form for fotball som har inspirert generasjoner av spillere. Barcelona har en rik historie med suksess, inkludert utallige La Liga-titler og Champions League-troféer. Klubbens prestasjoner har blitt drevet av noen av de mest ikoniske fotballspillerne gjennom tidene, inkludert Diego Maradona, Johan Cruyff, og Lionel Messi. Supporterne til Barcelona, kjent som "Culés," er lidenskapelige og hengivne. De har en unik kjærlighet til klubben og dens kultur, inkludert sangene og symbolene som har blitt en del av Barça-arven. Klubben er også involvert i en rekke samfunns- og veldedighetsprosjekter gjennom sin stiftelse, og den er mer enn bare en fotballklubb – den er en del av Barcelonas identitet.
Fotballreiser og billetter Barcelona kamper

REISE TIL CAMP NOU I BARCELONA

Enkleste måte å ta seg til Stadion i Barcelona er å gå ca 10 minutter fra Amrey Sant Pau hotell i retning Familie Segrada. Du kommer til undergrunnen rett før Segrada, som går direkte ut til Camp Nou. Camp Nou, Europas største arena! Kalles det Camp Nou eller Nou Camp? Hvis du spør en katalaner er svaret Camp Nou. Stadioen er den største med kapasitet på 98.800 tilskuere. Den følelsen man får når man entrer arenaen er ubeskrivelig. Vi har billetter på de fleste deler av stadion. Spør oss hvilken seksjon, rad og plass du kommer til å sitte på.

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG

TERMINLISTER PREMIER LEAGUE KAMPER

Terminliste Arsenal - Terminliste Chelsea - Terminliste Crystal Palace - Terminliste Fulham - Terminliste Leeds - Terminliste Liverpool - Terminliste Manchester United - Terminliste Manchester City - Terminliste Tottenham