Hjem >> Leeds

Fotballtur & billetter Leeds 2022 - 2023


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett tilbud på fotballtur Leeds. Så er du snart klar til avspark på Elland Road

Trinn 1 av 2

Sist oppdater 08-10-2022.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.
Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom. Noen lavere pris for trippelrom. Dere bør imidlertid vurdere opphold fra fredag til mandag da weekendkamper kan flyttes fra lørdag ettermiddag til søndag kveld, og vise versa. Tillegg for ekstra døgn fra 800,- pr person.
Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser og er nettopriser – ingen ekstra betalingsavgifter.
Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert.

Billetter og hotell Leeds
Leeds bruker vi Jurys Inn Leeds hotell. Billetter Yeboah’s Crossbar hospitality billetter.

Vi gjør oppmerksom på at for å være dekket av Reisegarantifondet, forutsetter det kjøp av pakkereiser med billett og hotell. Kjøp av kun billett dekkes ikke av garantien. Vi vil uansett oppfordre deg til å ha en reiseforsikring på toppen av denne garantien.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet. Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Hva sier kundene om oss
"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland
Les flere tilbakemeldinger

100% billett garanti - 30 års erfaring - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Fotballreiser og billetter Leeds kamper


Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.


FAKTA OM LEEDS


Klubb: Leeds United AFC
Etablert: 1919
Publikumsrekord: 57 892 mot Sunderland, FA-cupen, 1967
Største seier: 10-0 mot Lyn (Oslo), Serievinnercupen, 1969
Verste tap: 8-1 mot Stoke City, førstedivisjon, 1934; 7-0 mot West Ham, ligacupen, 1966; 7-0 mot Arsenal, ligacupen, 1979
Hjemmebane: Elland Road
Kapasitet: 39 400
Kallenavn: Whites
Flest kamper: Jack Charlton, 773, 1952-1973 Flest scoringer: Peter Lorimer, 238, 1962-1979, 1983-1986
Dyreste kjøp: Rio Ferdinand, 18 mill. pund fra West Ham, 2000
Dyreste salg: Rio Ferdinand, 30 mill. pund til Manchester United, 2002
Laveste divisjon: Andredivisjon
Høyeste divisjon: Premier League

Titler
Førstedivisjon: 1969, 197 4, 1992 Andredivisjon: 1924, 1964, 1990 FA-cupen: 1972
Ligacupen: 1968
Charity Shield: 1969, 1992 Messebycupen: 1968, 1971

Leeds historie
Da Leeds City ble kastet ut av andredivisjon i 1919, etter 14 år i Football League, ble Leeds United etablert. Det nye laget ble valgt inn i serien i 1920 under manager Arthur Fairclough, som ledet dem til divisjonsseier og opprykk på slutten av sesongen 1923-1924. Tre år senere rykket laget ned fra sisteplass, og Fairclough ble skiftet ut.

Den nye manageren var Dick Ray, som ledet laget opp igjen på første forsøk, fra andreplass i andredivisjon i 1928. Leeds rykket ned igjen på slutten av sesongen 1930-1931, men rykket opp igjen nok en gang etter bare en sesong. Da Ray trakk seg i 1935, ble han erstattet av Billy Hampson, tidligere spiller på Leeds City. Han var fortsatt sjef i klubben da seriespillet ble gjenopptatt i 1946-1947, etter andre verdenskrig, men da laget rykket ned fra sisteplass den sesongen, sluttet han.

Willis Edwards, tidligere midtbanespiller på Leeds og det engelske landslaget, tok over, men klarte bare så vidt å unngå nedrykk, og ble i mai 1948 byttet ut med Frank Buckley, som tidligere hadde vært manager for Hull City. Han tok inn 17 år gamle John Charles på laget og flyttet ham mellom forsvar og angrep, og la slik grunnlaget for en karriere som skulle gjøre waliseren til en fremtidig legende.
Les resten av historien om Leeds >>

LEEDS PÅ ELLAND ROAD

Du tar fly til Manchester Airport. Herfra tar du buss eller tog med NationalExpress til Manchester Picadilly. Herfra går det tog direkte til Leeds. Total reisetid fra Manchester Airport til Leeds er 1 t 20 min. Leeds stasjon er ca 35 min til fots unna stadion. Kan være lurt å enten ta en taxi eller en av shuttlebussene som går fra stasjonen hele tiden på kampdager.

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG