Hjem >> Crystal Palace


Fotballturer Crystal Palace kamper 2022 - 2023


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Crystal Palace. Så er du snart klar til avspark på Selhurst Park i London

Trinn 1 av 3

Sist oppdater 08-11-2022.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.
Vi bruker fortrinnsvis President hotell ved fotballkamp i London.
Dette er et nyoppusset 3 stjerners hotell med forholdsvis store dobbet/twinrom og en bra standard og renhold.  Inkludert engelsk frokost og Wi-Fi. Hotellet ligger bare 200 meter fra Russel Square undergrunnstasjon, som har direkteforbindelse med Heathrow flyplass via Piccadilly Line.
Der hvor det er mulig, leverer vi E-tickets på mail før avreise. Ved vanlige papirbilletter blir disse levert på hotellet og kan hentes i resepsjonen.
Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld. Vanlige sitteplasser på langsiden
Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert.

Vi gjør oppmerksom på at for å være dekket av Reisegarantifondet, forutsetter det kjøp av pakkereiser med billett og hotell. Kjøp av kun billett dekkes ikke av garantien. Vi vil uansett oppfordre deg til å ha en reiseforsikring på toppen av denne garantien.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet. Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

100% billett garanti - 30 års erfaring - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Hva sier kundene om oss
"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland
Les flere tilbakemeldinger

Fotballturer og billetter Crystal Palace kamper

Pris på fotballturer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Tilgang for handikappede.
Det er totalt 18 plasser avsatt til rullestolbrukere. Høresløyfer finnes hos box office.

Inne på stadion
Bortefansen sitter på ene siden av Arthur Wait Stand. Utsikten fra bakre del er begrenset i forhold til fremre del pga TV skjermer og søyler. Program fåes kjøpt både utenfor og inne på stadion.

Servering
Det serveres både varm mat flere steder inne på stadion. Du får både burgere, vegetar burgere, hotdogs og kyllingpay i tillegg til normale kioskvarer. Det serveres også kaffe/te, brus og øl. God tilgang på toaletter rundt hele banen.

Skulle det oppstå problemer under fotballturer levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

FAKTA OM CRYSTAL PALACE


Stiftet: 10. september 1905
Kallenavn: The Eagles
Stadion: Selhurst Park, London
Antall plasser: 26.309
Adresse: Croydon i sør-London
Publikumsrekord: 51.482 mot Burnley 1979
Største seier: 9-0 mot Barrow 1959
Største tap: 0-9 mot Liverpool 1989
Flest kamper: Jim Cannon, 660, 1972-1988
Flest scoringer: Peter Simpson, 165, 1929-1936
Dyreste kjøp: Dwight Gayle, 4,5 mill. pund fra Peterborough 2013
Dyreste salg: Wilfried Zaha, 10 mill. pund til Manchester United 2013

Fem fakta om Crystal Palace
1. Vingen Bill Davies var den første Palace spilleren som representerte landet sitt, da han spilte for Wales mot Skottland i 1908.
2. Selhurst Park, som åpnet i 1924, tok to år å bygge og kostet 30 000 pund.
3. Rekordmålscorer Peter Simpson scoret sine 165 mål på bare 195 kamper, og i 1936 scoret han 46 mål på bare 42 kamper.
4. Steve Coppell har hatt fire perioder som manager for Palace
Mark Bright, som sammen med Ian Wright var en livsfarlig angriperduo, ble kjøp fra Leichester City for 75 000 pund i 1986.

Kuriositet
Klubben fikk sitt kallenavn, Eagles, i 1973 da klubbmerket ble skiftet ut.

Berømt spiller
Ian Wright, angrepsspiller
Wright var allerede 21 og spilte for Dulwich Hamlet, som ikke var med i Football League, da han skrev kontrakt med Crystal Palace, angivelig i bytte mot noe utstyr til treningsrommet! Supporterne stemte han fram som Århundrets spiller etter 117 mål på 277 kamper mellom 1985 og 1991. Han ble solgt til Arsenal for £2,5 millioner, satte scoringsrekord der, og spilte for det engelske landslaget.

Les mer om Crystal Palace historie >>

SELHURST PARK LONDON

Selhurst er en forstad i Croyden sør-øst i London. Fra Charing Cross er det ca 12 km til Selhurst. Til Selhurst kommer du med tog fra London Victoria stasjon eller fra London Bridge stasjon. Det er hyppig frekvens av tog. Du kan også benytte buss 75 eller 157 fra sentrale London. Disse har rute langs Selhurst Road. Mht billett til transport, så ligger Selhurst i sone 4. Dette betyr at du kan ikke benytte de normale Travelcards som bare gjelder i sone 1 og 2.
Fra Selhurst station går du Selhurst Road og tar til venstre inn i Park Road.
Fra Norwood junction stasjon går du opp rett til venstre inn i Selhurst Road, svinger så inn i Park Road.
Du bruker London Overground til Norwood Junction eller ta tog fra London Victoria Station til Thornton Heath eller Selhurst Station Herfra følger du folkestrømmen til stadion

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG