Hjem >> Crystal Palace


Fotballreiser Crystal Palace kamper på Selhurst Park i London 2021 - 2022


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Crystal Palace. Så er du snart klar til avspark på Selhurst Park i London…

Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.
Sist oppdater 21-08-2021 med en pundkurs på NOK 12.50
Billetter sendes som E-ticket på mail før avreise.

Billetter på langside.
Ønsker du å oppgradere, kan vi tilby: Speroni Hospitality billetter med seter i Directors Box ved midtlinje, 3-retters middag før kampen, halv flaske vin og forfriskninger i pausen.
Skriv i merknadsfeltet hvis du ønsker oppgradering.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

Les tilbakemeldinger fra våre reisende på fotballreiser

100% billett garanti - 30 års erfaring - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer kamp billetter og hotell. Fly er ikke inkludert. Bestill fly til London

FOTBALLTURER & BILLETT CRYSTAL PALACE KAMPER i KONDON

Våre fotballreiser til Crystal Palace kamper inneholder hotell & billett og er beregnet med 2 døgn på hotell.
Du innlosjeres på President hotell eller tilsvarende standard. På hotellet er det restaurant, bar og coffeshop. Det er gangavstand til flere restauranter, shopping, puber og fornøyelser. President, som er et godt turistklasse hotell, har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station nær Covent Garden og shopping gaten Oxford Street. Kom direkte med undergrunnen fra Heathrow flyplass. Alle rommene har te/kaffe i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge med bar.

I årets sesong har vi gjort en meget god avtale med St Giles hotell, og dette blir det hotellet vi leverer i våre fotballreiser i London. Skriv i merknadsfeltet hvis du ønsker feks President eller et annet Londonhotell.

HVA ER MED I VÅR FOTBALLREISER TIL CRYSTAL PALACE KAMPER

Våre pakker består av billett til valgte kamp, samt 2 døgn på 3 stjerners hotell.
Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere til 4/5 stjerners hotell hvis ønskelig.

Pris på fotballrurer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Tilgang for handikappede.
Det er totalt 18 plasser avsatt til rullestolbrukere. Høresløyfer finnes hos box office.

Inne på stadion
Bortefansen sitter på ene siden av Arthur Wait Stand. Utsikten fra bakre del er begrenset i forhold til fremre del pga TV skjermer og søyler. Program fåes kjøpt både utenfor og inne på stadion.

Servering
Det serveres både varm mat flere steder inne på stadion. Du får både burgere, vegetar burgere, hotdogs og kyllingpay i tillegg til normale kioskvarer. Det serveres også kaffe/te, brus og øl. God tilgang på toaletter rundt hele banen.

Skulle det oppstå problemer under fotballturer levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

FAKTA OM CRYSTAL PALACE


Stiftet: 10. september 1905
Kallenavn: The Eagles
Stadion: Selhurst Park, London
Antall plasser: 26.309
Adresse: Croydon i sør-London
Publikumsrekord: 51.482 mot Burnley 1979
Største seier: 9-0 mot Barrow 1959
Største tap: 0-9 mot Liverpool 1989
Flest kamper: Jim Cannon, 660, 1972-1988
Flest scoringer: Peter Simpson, 165, 1929-1936
Dyreste kjøp: Dwight Gayle, 4,5 mill. pund fra Peterborough 2013
Dyreste salg: Wilfried Zaha, 10 mill. pund til Manchester United 2013

Fem fakta om Crystal Palace
1. Vingen Bill Davies var den første Palace spilleren som representerte landet sitt, da han spilte for Wales mot Skottland i 1908.
2. Selhurst Park, som åpnet i 1924, tok to år å bygge og kostet 30 000 pund.
3. Rekordmålscorer Peter Simpson scoret sine 165 mål på bare 195 kamper, og i 1936 scoret han 46 mål på bare 42 kamper.
4. Steve Coppell har hatt fire perioder som manager for Palace
Mark Bright, som sammen med Ian Wright var en livsfarlig angriperduo, ble kjøp fra Leichester City for 75 000 pund i 1986.

Crystal Palace ble grunnlagt i 1905,og ble opprinnelig kalt The Glaziers siden de spilte sine hjemmekamper i skyggen av det gedigne glasspalasset som ble bygget til den store utstillingen i 1851. I 1973 gjorde klubben store endringer, byttet drakter til rød og blå vertikalt stripete, og endret kallenavnet til The Eagles, som ble lansert av Malcolm Allison. Selhurst Park ble bygget i 1920 årene, og har gjennomgått flere endringer og ombygginger siden. Den siste ombyggingen i 1995 var byggingen av Holmesdale Road Stand.

Kuriositet
Klubben fikk sitt kallenavn, Eagles, i 1973 da klubbmerket ble skiftet ut.

Berømt spiller
Ian Wright, angrepsspiller
Wright var allerede 21 og spilte for Dulwich Hamlet, som ikke var med i Football League, da han skrev kontrakt med Crystal Palace, angivelig i bytte mot noe utstyr til treningsrommet! Supporterne stemte han fram som Århundrets spiller etter 117 mål på 277 kamper mellom 1985 og 1991. Han ble solgt til Arsenal for £2,5 millioner, satte scoringsrekord der, og spilte for det engelske landslaget.

Steve Coppel, tidligere ving hos Manchester United og det engelske landslaget, begynte i jobben som manager i Crystal Palace i juni 1984, to måneder før han selv fylte 29 år. han fikk raskt et rykte for å sikre seg spillere billig, deriblant den fremtidige angrepsspilleren på det engelske landslaget Ian Wright, som ennå ikke hadde begynt å spille i Football League. På slutten av sesongen 1988-1989 vant laget til Coppell, med to mål fra Wright, play-off-finalen mot Blackburn 3-0 og kom tilbake til høyeste nivå. Da Eagles ble banket 9-0 av Liverpool i serien, krevde de hevn og slo Liverpool i seminfinalen i FA-cupen. I finalen i 1990 møtte de Coppells tidligere lag, United, og Wright scoret to mål i kampen som endte uavgjort 2-2. Crystal Palace tapte omkampen 1-0. Coppels suksess fortsatte året etter at Palace kom på tredjeplass i serien og vant Full Members Cup, da de slo Everton 4-1 etter ekstraomganger.
Crystal Palace rykket ned fra nyetablerte Premier League den siste dagen i 1992-1993, da den tidligere stjernen Ian Wright scoret mot dem for Arsenal. Coppell trakk seg, og hans assistent Alan Smith ble forfremmet. Eagles rykket opp til Premier League igjen som vinnere av førstedivisjon sesongen etter, men rykket deretter ned igjen. Smith fikk sparken.
Supporteryndlingen Coppel kom tilbake som klubbens tekniske direktør, og i februar 1996 fikk tidligere Wimbledonmanager Dave Bassett managerjobben, men sluttet et år senere. Coppell - som hadde sluttet for å bli manager for Manchester City i bare 33 dager - vendte tilbake til Palace, som kom til sluttspillet sesongen 1996-1997. Eagles slo Sheffield United 1-0 med et mål fra David Hopkin, og rykket opp i øverste divisjon igjen, men havnet på sisteplass neste sesong og rykket ned samtidig som stadig større økonomiske problemer rammet klubben.
Italieneren Attilio Lombardo, som hadde vært spillende trener gjennom sesongen, ble værende i klubben da de rykket ned, selv om Terry Venables kom tilbake som hovedtrener i mars 1998. Han sluttet i januar året etter, da Crystal Palace ble satt under administrasjon, en situasjon de skulle forbli i gjennom to sesonger. Coppell kom tilbake som manager nok en gang frem til sommeren 2000, da mobiltelefonmagnaten Simon Jordan tok over klubben og ansatte en annen tidligere manager, Alan Smith.
Mens laget kjempet mot nedrykk, fik Smith sparken da det var igjen to kamper av sesongen, og trener Steve Kember ble utnevnt som midlertidig manager. En seier over Stockport County den siste dagen, takket være et mål fra Douige Freedman, sikret at de holdt seg oppe.
Det har siden også vært turbulente tider i Palace med stadige bytter. Den erfarne Ian Holloway, som hadde hjulpet Blackpool til Premier League og ble værende hos dem etter at de rykket ned, ble ny manager i november 2012. Han ledet Eagles til femteplass og til play-off i Championship i 2013, der de slo Watford 1-0 i finalen. Holloway måtte imidlertid forlate Palace høsten 2013 etter en dårlig poengfangst. han ble erstattet av tidligere Stoke-sjef Tony Pulis.

SELHURST PARK LONDON

Selhurst er en forstad i Croyden sør-øst i London. Fra Charing Cross er det ca 12 km til Selhurst. Til Selhurst kommer du med tog fra London Victoria stasjon eller fra London Bridge stasjon. Det er hyppig frekvens av tog. Du kan også benytte buss 75 eller 157 fra sentrale London. Disse har rute langs Selhurst Road. Mht billett til transport, så ligger Selhurst i sone 4. Dette betyr at du kan ikke benytte de normale Travelcards som bare gjelder i sone 1 og 2.
Fra Selhurst station går du Selhurst Road og tar til venstre inn i Park Road.
Fra Norwood junction stasjon går du opp rett til venstre inn i Selhurst Road, svinger så inn i Park Road.
Du bruker London Overground til Norwood Junction eller ta tog fra London Victoria Station til Thornton Heath eller Selhurst Station Herfra følger du folkestrømmen til stadion

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - West Ham - Barcelona - Paris SG