Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Sist oppdater 04-01-2018 med en pundkurs på NOK 11.30

reguest=pris på forespørsell
sold=kampen er utsolgt

Tottenham spiller på Wembley sesongen 2017/18
Denne sesongen spiller Tottenham på Wembley Stadium pga bygging av en ny stadium. Denne vil være klar neste sesong, og vil få nesten 62.000 seter. For Tottenham kamper denne sesongen, har vi sikret oss meget bra Premium Match billetter i block 203 og 204 på Wembley Club Level seksjonen hvor det er tilgang til både restauranter og barer og meget bra utsikt til banen. Gratis drikke i pausen. Møte med Spurs legende.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling på Tottenham kamp.
Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert. Kjøp flyreise til London

FOTBALLREISER & BILLETTER TOTTENHAM KAMPER

Våre pakkereiser inneholder hotell og billett og er beregnet utifra 2 eller 3 døgn på hotell.
Du innlosjeres på President hotell. På hoteller er det restaurant, bar og cofeshop. Det er gangavstand til flere restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Hotellet, som er et godt turistklasse hotell, har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station nær Covent Garden og shopping gaten Oxford Street. Alle rommene har te/kaffe i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge med bar.

HVA ER MED I VÅRE TOTTENHAM FOTBALLREISER

Våre pakker består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2/3 døgn på 3 stjerners hotell.
Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere til 4/5 stjerners hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballturer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Kan kamper flyttes?
Dato angitt for kamper, er i utgangspunktet veiledende, men vil være endelig fastsatt rundt 2 måneder før kampdato. Sky Channel har enerett på å sende Premier League, og de vil normalt TV-overføre to kamper lørdag og to kamper søndag.
For å være sikker på at dere ikke mister kampen, anbefaler vi alltid å bestille fotballtur fra fredag til mandag. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å holde kampoppsettet så oppdatert som mulig på våre hjemmesider.

Får vi sitte sammen hvis vi er flere?
Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene.
Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang.

Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

FAKTA OM TOTTENHAM

Hjemmebane: White Hart Lane
Kallenavn: Spurs
Kapasitet: 36.214
Klubbfarver: Hvit, navy, blå, gul
Adresse: Bill Nicholson Way, 748 High Rd, Tottenham, London, N17 0AP
Kapasitet: 36.236 tilskuere
Publikumsrekord: 75.038 (1938)
Åpnet: 1900

Fem fakta om Tottenham Hotspur 1. Tottenham var den første engelske klubben som spilte i tre store europeiske finaler
2. Tottenham er for tiden i ferd med å bygge en ny hjemmebane, rett ved siden av White Hart Lane.
3. Paul Stewart var klubbens første kjøp over 1 million pund, da han kom fra Manchester City for 1,5 millioner pund i 1988.
4. Mangeårig norsk landslagspiller Steffen Iversen var populær hos Spurs på slutten av 1990-tallet, på grunn av sin kompromissløse spillestil.
5. I 1963 scoret Jimmy Greaves, klubbens toppscorer, klubbens høyeste antall seriemål på en sesong, 37

Kuriositet
Spurs kan spore sitt navn tilbake til William Shakespeares tid - det kommer fra en av dikterens rollefigurer, Harry Hotspur, i Henrik IV del 1.

WHITE HART LANE I LONDON

Enkleste måten å komme seg till White Hart Lane er med undergrunnen, Tube. Nærmest undergrunnsstasjon: Seven Sisters ( Victoria Line- sone 3, eller White Hart Lane - tog over bakkenivå) Tog: Liverpool Street til White Hart Lane Station. Seven Sisters (Victoria Line) Buss: 149 Ponders End Garage til Liverpool Street Station. 259 Edmonton Green til King's Cross. 279 Waltham Cross til Holloway.