Hjem >> Chelsea

Fotballturer & billetter Chelsea kamper 2022 - 2023


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur Chelsea. Så er du snart klar til avspark på Stamford Bridge i London

KAMP
KAMPDATO
BILLETT+2 DØGN
SEND FORESPØRSEL

01-04-2023

04-04-2023

6200

5900

BESTILL NÅ >

15-04-2023

18-04-2023

5100

8100

BESTILL NÅ >
26-04-2023
4700
BESTILL NÅ >
13-05-2023
4100
BESTILL NÅ >
28-05-2023
6600
BESTILL NÅ >

Trinn 1 av 3

Sist oppdater 08-11-2022.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel om fotballreise, ingen bindende bestilling.
Vi bruker fortrinnsvis President hotell ved fotballkamp i London. Dette er et nyoppusset 3 stjerners hotell med forholdsvis store dobbet/twinrom og en bra standard og renhold. Inkludert engelsk frokost og Wi-Fi. Hotellet ligger bare 200 meter fra Russel Square undergrunnstasjon, som har direkteforbindelse med Heathrow flyplass via Piccadilly Line. Der hvor det er mulig, leverer vi E-tickets på mail før avreise. Ved vanlige papirbilletter blir disse levert på hotellet og kan hentes i resepsjonen. Billetter på hospitality Captains Bar. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert.

Vi gjør oppmerksom på at for å være dekket av Reisegarantifondet, forutsetter det kjøp av pakkereiser med billett og hotell. Kjøp av kun billett dekkes ikke av garantien. Vi vil uansett oppfordre deg til å ha en reiseforsikring på toppen av denne garantien.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet. Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

100% billett garanti - 30 års erfaring - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Hva sier kundene om oss
"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland
Les flere tilbakemeldinger

Fotballreiser og billetter Chelsea kamper

Priser på fotballturer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Mat og drikke.
Burgere, hot dogs, chips og kylling til salgs inne på stadion. Også muligheter for servering før matchen av buffet med drikke på våre oppgraderte billetter.

Tilgang for handikappede.
Det er avsatt fem plasser for rullestolbrukere. Luke 7 er tipasset rullestolbrukere. Det finnes høresløyfer ved alle billettluker. Toaletter rundt hele banen, men kaotisk i pausen

Bortefansen sitter på The Shed End øvre og nedre tier, mot East Stand. Arenaen er ganske bratt, men det er gode seerforhold over hele banen. Det er også TV-skjermer over hele arenaen, som viser høydepunkter i reprise.

FAKTA OM CHELSEA


Klubb: Chelsea FC
Stiftet: 1905
Klubbfarver: Blue & White
Kallenavn: Blues
Adresse: Fulham Road, London, SW6 1HS
Navn: Stamford Bridge
Innviet: 28 April 1877
Kapasitet: 44.000 seter.
Tilskuer rekord: 82.905 Chelsea-Arsenal i 1935
Adresse: Fulham Road, London, SW6 1HS
Største seier: 8-0 mot Wigan Athletic 2010 og 8-0 mot Aston Villa i 2012
Verste tap: 8-1 mot Wolverhampton 1953
Flest kamper: Ron Harris 795, 1961-1980
Flest scoringer: Frank Lampard 210, 2001-2014
Dyreste kjøp: Fernando Torres, 50 mill. pund fra Liverpool 2011
Dyreste salg: Arjen Robben, 24 mill. pund til Real Madrid 2007
Laveste divisjon: Andredivisjon
Høyeste divisjon: Premier League

Fem fakta om Chelsea
1. Chelsea er rangert som en av de 10 mest verdifulle fotballklubbene i verden.
2. Puben the Butchers Hook, rett ovenfor hovedinngangen til Stamford Bridge, er stedet klubben ble etablert, selv om den da het The Rising Sun.
3. Dave Sexton, som erstattet Tommy Docherty som Chelsea manager, tok over etter skotten i Manchester United.
4. Chelsea slo Manchester City i semifinalen i cupvinnercupen i 1971, før de spilte uavgjort 1 -1 mot Real Madrid i finalen. Blues vant omgangen 2 - 1 med mål fra John Demsey og Peter Osgood.
5. Tidligere Chelsea sjef Ian Porterfield scoret målet Sunderland vant FA-cupen med mot Leeds i 1973

Les mer om Chelseas historie

CHELSEA PÅ STAMFORD BRIDGE I LONDON

Enkleste måten å komme seg till Stamford Bridge og Chelsea er med undergrunnen, Tube. Nærmeste undergrunnsstation er Fulham Broadway på District Line. Ta ett tog til Earl Court og skift over til Wimbledon bound tog. Det er to undergrunns stasjoner innenfor gangavstand, Fulham Broadway og West Brompton. (District Line- sone 2)

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG