Fotballtur & billetter Chelsea på Stamford Bridge i London 2019 - 2020


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur Chelsea. Så er du snart klar til avspark på Stamford Bridge i London…

MATCHDATOBILLETT+2 DØGNSEND FORESPØRSEL
Chelsea - Tottenham22-02-20205990LES MER >
Chelsea - Bayer Munchen25-02-20206240LES MER >
Chelsea - Liverpool03-03-20203580LES MER >
Chelsea - Everton07-03-20203790LES MER >
Chelsea - Manchester City21-03-20204980LES MER >
Chelsea - Watford11-04-20203790LES MER >
Chelsea - Norwich02-05-20203790LES MER >
Chelsea - Wolves17-05-20203790LES MER >

Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.
Sist oppdater 14-12-2019 med en pundkurs på NOK 12.50

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

Les tilbakemeldinger fra våre reisende på fotballreiser

100% billett garanti - Autorisert leverandør - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert. Bestill fly til London
Billetter på lanside. Kun tilgjengelig når de bestilles sammen med hotell.

Hvorfor ikke prøve Wise Suite med servering før under og etter kampen?
Sitteplasser i West Stand Upper med ubegrenset servering av drikke og mat i Wise Suite både før og etter kampen, samt i pausen. Servering av buffet og kanapeer før matchen. Fingermat i pausen og ostebord serveres etter kampen. Suiten åpner 2½ time før avspark og er åpen fram til en time etter matchen. Ikke tillat med supporterutstyr.
Barn under 12 år kan ha på seg supporterutstyr.

FOTBALLTUR OG BILLETT CHELSEA KAMPER


Våre fotballturer inneholder hotell og fotballbillett og er beregnet utifra 2 døgn på hotell, men du kan gjerne utvide oppholdet ditt.
Du innlosjeres på President hotell eller tilsvarende standard. På hoteller er det restaurant, bar og coffeshop. Det er gangavstand til flere restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Hotellet, som er et godt turistklasse hotell, har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station nær Covent Garden og shopping gaten Oxford Street. Alle rommene har te/kaffe i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge med bar.

HVA ER MED I VÅR CHELSEA FOTBALLTUR


Våre pakker består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2 døgn på 3 stjerners hotell.
Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere til 4/5 stjerners hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballturer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Mat og drikke.
Burgere, hot dogs, chips og kylling til salgs. Også mulighter for servering før matchen av buffet med drikke på våre oppgraderte billetter.

Tilgang for handikappede.
Det er avsatt fem plasser for rullestolbrukere. Luke 7 er tipasset rullestolbrukere. Det finnes høresløyfer ved alle billettluker. Toaletter rundt hele banen, men kaotisk i pausen

Bortefansen sitter på The Shed End øvre og nedre tier, mot East Stand. Arenaen er ganske bratt, men det er gode seerforhold over hele banen. Det er også TV-skjermer over hele arenaen, som viser høydepunkter i reprise.

FAKTA OM CHELSEA


Klubb: Chelsea FC
Stiftet: 1905
Klubbfarver: Blue & White
Kallenavn: Blues
Adresse: Fulham Road, London, SW6 1HS
Navn: Stamford Bridge
Innviet: 28 April 1877
Kapasitet: 44.000 seter.
Tilskuer rekord: 82.905 Chelsea-Arsenal i 1935
Adresse: Fulham Road, London, SW6 1HS
Største seier: 8-0 mot Wigan Athletic 2010 og 8-0 mot Aston Villa i 2012
Verste tap: 8-1 mot Wolverhampton 1953
Flest kamper: Ron Harris 795, 1961-1980
Flest scoringer: Frank Lampard 210, 2001-2014
Dyreste kjøp: Fernando Torres, 50 mill. pund fra Liverpool 2011
Dyreste salg: Arjen Robben, 24 mill. pund til Real Madrid 2007
Laveste divisjon: Andredivisjon
Høyeste divisjon: Premier League

Fem fakta om Chelsea
1. Chelsea er rangert som en av de 10 mest verdifulle fotballklubbene i verden.
2. Puben the Butchers Hook, rett ovenfor hovedinngangen til Stamford Bridge, er stedet klubben ble etablert, selv om den da het The Rising Sun.
3. Dave Sexton, som erstattet Tommy Docherty som Chelsea manager, tok over etter skotten i Manchester United.
4. Chelsea slo Manchester City i semifinalen i cupvinnercupen i 1971, før de spilte uavgjort 1 -1 mot Real Madrid i finalen. Blues vant omgangen 2 - 1 med mål fra John Demsey og Peter Osgood.
5. Tidligere Chelsea sjef Ian Porterfield scoret målet Sunderland vant FA-cupen med mot Leeds i 1973

Ironisk nok var det Chelsea nærmeste nabo og største rivaler, Fulham, som gjorde at klubben ble etablert i 1905. Gus Mears, eieren av tomten det Stamford Bridge står, tilbød den til Fulham, som holdt til like i nærheten avslo, så Mears bestemte seg for å etablere Chelsea.
Graham Rix, tidligere mitbanespiller på Arsenal, hadde en kort periode som midlertidig manager før italieneren Claudio Ranieri begynte i september 2000. Den tidligere Inter Milan manageren klarte ikke å vinne titler på Stamford Bridge, men får ofte æren for å ha lagt grunnlaget for Chelseas senere suksess.
Den mediesky russiske milliardæren Roman Abramovitsj kjøpte klubben av Bates i 2003, og nedbetalte en gjeld på £80 millioner. Ranieri ble avskjediget, og Jose Mourinho ble utnevnt som manager i juni 2004. Det innledet ern helt unik periode i klubbens historie.
Abramovitsj la først £140 millioner på bordet for å hente inn noen av verdens beste spillere, og manageren hans betalte ham tilbake ved å ta Premier League-tittelen i 2005 og 2006, en FA-cupseier, to ligacupseiere og en seier i FA Community Shield.
Etter rapporter om uendighet mellom manageren og eieren sluttet Mourinho i klubben september 2007, en avgjørelse det angivelig rådet enighet om. Supporterne ble rasende, siden de hadde sett den umiddelbare suksessen den portugisiske manageren hadde gitt dem. Men eieren tenkte bare på en ting - Champions League. Det var den mislykkede jakten på det store trofeet, og krav om konstant og umiddelbar suksess, som også gjorde at klubbens neste manager sluttet: Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti og Andre Villas-Boas. Nederlenderen Guus Hiddink hadde også en kort periode som midlertidig manager, og takket nei til sjansen til å overta på permanent basis, til tross for at han hjalp laget med å vinne FA-cupen.
Nok en gang var det en annen tidligere spiller, Roberto Di Matteo, som skulle sørge for klubbens største trofesuksess - og deretter få sparken. De Matteo, som spillte for klubben fra 1996 til 2002 og scoret da de vant finalen i FA-cupen i 1997, overtok som midlertidig manager i mars 2012 og ledet klubben til seier i FA-cupen og Champions League. Han ble utnevnt som lagets nye manager på permanent basis i juni 2012, men i slutten av november fikk han sparken. Avgjørelsen utløste raseri blant supporterne og forvirring blant folk som fulgte med på fotball.
Tidligere Liverpool- og Inter Milan-manager Rafa Benitez fikk rollen som midlertidig manager frem til slutten av sesongen 2012 - 2013, nok et trekk som utløste sinne blant Chelsea-supporterne. Innen sesongen var omme hadde Benitez kvalifisert Chelsea til Champions League og hjulpet dem med å vinne Europaligaen for første gang. Seieren 2-1 over Benfica på Amsterdam Arena, med mål fra Fernando Torres og Branislav Ivanovic, gjorde at Chelsea ble første laget som vant både Champions League og Europeligaen samtidig.
Jose Mourinho ble gjeninnsatt som manager før sesongen 2013 - 2014. Han takket ja til en fireårskontrakt.

Berømte spillere
Ron Harris, forsvarsspiller
Det var ikke for ingenting at Harris, som spilte på Stamford Bridge fra 1961 til 1980, hadde kallenavnet "Chopper"! Hans kompromissløse evne til å vinne ballen fra motstanderlaget gjorde ham til en legende i løpet av det rekordhøye antall kamper han spilte for laget (795). Harris, som fortsatt jobber for klubben, ble senere spillende manager for både Brentford og Aldershot.

Edeb Hazard, midtbanespiller
Etter at den spanske landslagspilleren Juan Mata ble solgt til Manchester United, ble midtbanespilleren Eden Hazard en yndling blant supporterne og lagets viktigste kreative spiller. Etter en overgang på £32 mill fra Lille i juni 2012 fikk den belgiske stjernen vist frem sitt potensiale, under Jose Mourinho. Hazard spilte bredt eller sentralt. Hans fart, balanse og blikk for spillet gjør han til et av Chelseas viktigste angrepsvåpen.

Kuriositeter
Tommy Dochery innførte Chelseas blå drakter i 1962, og klubben har spilt i den fargen siden den gang.

CHELSEA PÅ STAMFORD BRIDGE I LONDON

Enkleste måten å komme seg till Stamford Bridge og Chelsea er med undergrunnen, Tube. Nærmeste undergrunnsstation er Fulham Broadway på District Line. Ta ett tog til Earl Court og skift over til Wimbledon bound tog. Det er to undergrunns stasjoner innenfor gangavstand, Fulham Broadway og West Brompton. (District Line- sone 2)