Hjem >> Fulham fotballreiser og billetter


Fotballturer & billetter Fulham kamper 2023 - 2024


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur Fulham. Så er du snart klar til avspark på Craven Cottage i London

Trinn 1 av 2

Sist oppdater 15-06-2023.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.
Vi bruker fortrinnsvis Royal National eller tilsvarende standard på hotell ved fotballkamp i London. Dette er et 3 stjerners hotell med enkelt- dobbet- twin- og firesengs rom og en bra standard og renhold. Inkludert engelsk frokost og Wi-Fi. Hotellet ligger bare 500 meter fra Russel Square undergrunnstasjon, som har direkteforbindelse med Heathrow flyplass via Piccadilly Line. Der hvor det er mulig, leverer vi E-tickets på mail før avreise. Ved vanlige papirbilletter blir disse levert på hotellet og kan hentes i resepsjonen. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet. Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Fotballturer og billetter Fulham


Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

FAKTA OM FULHAM

Etablert: 1889
Publikumsrekord: 49.335 mot Millwall 1938
Største seier: 10-1 mot Ipswich 1963
Verste tap: 10-0 mot Liverpool 1986
Stadion: Craven Cottage Stadium
Innviet: 1896
Kapasitet: 30.000
Kallenavn: The Cottagers
Adresse: Stevenage Road, Fulham, London SW6 6HH
Nærmest undergrunnsstasjon: Putney Bridge Tube Station
Høyste divisjon: Premier League
Flest kamper: Johnny Haynes, 658, 1952-1970
Flest scoringer: Gordon Davies, 178, 1978-1984
Dyreste kjøp: Konstantinos Mitroglou, £12,4 millioner fra Olympiakos 2014
Dyreste salg: Moussa Dembele, £16,5 millioner til Tottenham 2012
Laveste divisjon: Tredjedivisjon
Høyste divisjon: Premier League

Fem fakta om Fulham
1. Johnny Haynes debuterte for Fulham i 1952. I løpet av 18 år spilte han hele 658 kamper for sin eneste klubb - noe som var klubbrekord. Haynes, som spilte 52 kamper for England, døde i en bilulykke i 2005, 71 år gammel. Den brasilianske fotballegenden Pele beskrev en gang Haynes som "den beste pasningsspilleren jeg noensinne har sett"

2. The Cottage - en bygning i tudorstil på hjørnet av det tradisjonelle, gammeldagse stadionet - er det som har gitt laget kallenavnet The Cottagers.

3. Bobby Robson, angrepsspiller på Fulham fra 1950-1956, ble manager i 1968. Han ble senere manager for det engelske landslaget, og ble av de mest respekterte skikkelsene innen fotball på verdensbasis. Sir Bobby døde i 2009, 76 år gammel.

4. Midtbanespilleren Sean Davis, som ble født i området, er den eneste spilleren som har spilt for Fulham i alle fire disvisjoner av engelsk proffesionell fotball.

5. Jon Arne Riise er en av Fulhams mest meritterte internasjonale spillere, med over 100 landskamper for Norge. Han debuterte for Monaco som 16-åring, før han gikk til Liverpool og deretter Roma.

Kuriositeter
Fulham er vant til å bli nummer to i turneringer, for de ble slått i finalen i Europaligaen i 2010 og FA-cupen i 1975. De vant imidlertid Intertoto Cup i 2002.

Berømte spillere
Gordon Davis, angrepsspiller
Davis er klubbens toppscorer gjennom alle tider, og har scoret 159 seriemål (178 totalt) i løpet av to perioder i klubben, 1978-1984 og 1986-1991. Han kom til laget fra amatørklubben Merthyr Tydfil, og skulle senere spille 450 kamper for The Cottagers og 16 kamper for det walisiske landslaget

Brede Hangeland, forsvarsspiller
Den tårnhøye midtstopperen Hangeland, kaptein på Fulham og det norske landslaget, har spilt over 200 kamper for Fulham fra han kom til klubben i januar 2008. Hangeland ble kjøpt for £4 millioner fra FC København. Han spilte også under Roy Hodgson i Viking FC.

Les mer om Fulhams historie >>

CRAVEN COTTAGE STADIUM LONDON

Enkleste måten å komme seg till Craven Cottage er med undergrunnen, Tube. Nærmeste stasjon er Putney Bridge Tube Station. Fra Russel Square tar du Picadilly Line til Earl's Court, bytter over til District line til Putney Bridge.

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG