Send en forespørsel på fotballtur til Arsenal

Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Arsenal. Så er du snart klar til avspark på Emirares...


Ankomst
Avreise
Merknader, andre ønsker. Billetter musical, severdigheter osv
Du har akseptert våre vilkår mht personvern.

Har du spørsmål eller andre ønsker, kontakt henry@londontown.no

Bestill fly til London

Fotballtur Arsenal på Emirates i London

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billett og 2 døgn på hotell inkl frokost.
Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.

Bestill fly til London

Hvorfor ikke prøve Arsenal Club Level billetter?
Club Level-seksjonen er den del av arenaen der tilskuere får en maksimal opplevelse av matchen. Foruten bekvemme sitteplasser, er det også tilgang til barer og lounger som er åpen før og etter matchen. Det er også inkludert øl, vin, brus og kaffe i pausen i billettprisen.
- Billett i Club Level-seksjonen på kortsiden
- Tilgang til barer og restauranter
- Gratis øl, vin, brus og kaffe i pausen
- Du får en voucher på £5 som kan brukes i offisielle suvernirbutikker
Ønsker du tilbud på Club Level billetter, og/eller middagstilbudet noter dette i merknadsfeltet


Vi gir deg:
100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget kontor i London med 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Fotballtur.no

Kan kamper flyttes?
Dato angitt for kamper, er i utgangspunktet veiledende, men vil være endelig fastsatt rundt 2 måneder før kampdato. Sky Channel har enerett på å sende Premier League, og de vil normalt TV-overføre to kamper lørdag og to kamper søndag. For å være sikker på at dere ikke mister kampen, anbefaler vi alltid å bestille fotballreiser fra fredag til mandag. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å holde kampoppsettet så oppdatert som mulig på våre hjemmesider.

Får vi sitte sammen hvis vi er flere?
Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene. Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang. Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.