Personvernerklæring

Når du bruker denne nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon om navn, telefonnummer og e-postadresse samt opplysninger om hvordan du bruker nettstedet.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

De Skandinaviske Londonguider og vårt utførende ledd, ATS Sports&Events London, er sammen ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

De øvrige som utfører tjenester for oss for å kunne fullføre din bestilling, Sportsinternational og Encore Tickets, vil ha et selvstendig ansvar for behandling av opplysningene.

Opplysninger du selv oppgir

  • Når du gjør en forespørsel eller legger inn informasjon i våre forespørselskjemaer.
  • Meldinger du sender via nettsiden, for eksempel til vårt kundesenter i London.
  • Opplysninger vi samler inn om din bruk av nettsidene

  • Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, nettverksoperatør og lignende.
  • Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker på vårt nettsted.
  • Hvor du er. Vi registrerer din geografiske posisjon.
  • Hvilken informasjon oppbevares og deles informasjonen med andre?

    Opplysninger om deg deles aldri med andre enn de som utfører den tjenesten du har sendt forespørsel om. Øvrige opplysningene blir kun brukt til analyseformål.
    Ved innsending av forespørsel, oppbevarer De Skandinaviske Londonguider følgende opplysninger:
    - Din epostadresse oppbevares for det formålet å kunne kommunisere med deg i etterkant av en bestilling. Din epostadresse vil ligge i vårt databasesystem uten tidsbegrensning.
    - De øvrige opplysninger du har gitt ved innsending av forespørsel på tjenester fra oss, oppbevares med det å formålet å kunne kommunisere med deg under utførelsen og i etterkant av en bestilling, uten tidsbegrensning.
    Alle andre opplysninger slettes når din bestilling er ferdig behandlet. Ønsker du sletting av opplysninger, kan du enten kontakte oss direkte, eller følge avmeldingslink vi vedlegger i all kommunikasjon med deg.

    Vårt utførende ledd, ATS Sports&Events London, oppbevarer følgende opplysninger:
    De opplysninger du har gitt ved innsending av forespørsel på tjenester fra oss.
    Dette oppbevares kun for det formålet å kunne kommunisere med deg under utførelsen og i etterkant av en bestilling. Disse opplysninger oppbevares elektronisk uten tidsbegrensning for kommunikasjon, og eventuelle reklamasjoner, fra deg som kunde. Det oppbevares også papirkopi av din bestilling for bruk i selskapets regnskap, men bare den tiden selskapet er lovpålagt å oppbevare bilag.
    Ønsker du sletting av opplysninger, kan du enten kontakte oss direkte, eller følge avmeldingslink vi vedlegger i all kommunikasjon med deg.

    Sletting av personopplysninger

    Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Du kan selv be om å få fjernet opplysninger om deg.

    Hva innebærer det å registrere seg?

    Du får mange fordeler ved å være kunde hos oss, men du kan når som helst avregistrere deg. Når du fyller ut skjemaet på våre nettside, skjer det to ting: Du legger inn en uforpliktende forespørsel, og du får tilgang til vår kundeklubb og vårt fordelsprogram.

    Spørsmål og svar på bruk av cookies

    Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på våre sider. Våre sider benytter Google Analytics for å samle statistikk og hvordan besøkende opptrer på våre sider. Informationen er som samles inn og lagres i din websleser er i anonym form der vi kan se hvor mange besøkende vi har, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker. Les mer om Google Analytics sikkerhetspolicy.
    NB: uten aksept for cookies vil du kunne oppleve at svært mange sider ikke fungerer optimalt.
    Informasjonenen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor De Skandinaviske Londonguider.
    Stenge av for cookies:
    Google Chrome: Klikk på «Innstillinger». Velg «Logg». Klikk på knappen «Slett nettleserdata». I dialogruten merker du av for de informasjonstypene du vil fjerne, f.eks. «Slett informasjonskapsler og andre moduldata for nettsteder». Bruk menyen øverst for å velge datamengden som du vil slette. Velg «tidenes morgen» for å slette alt. Klikk på knappen «Slett logg».
    For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren: Klikk på «Innstillinger». På bunnen av siden, klikk på «Vis avanserte innstillinger». Klikk på knappen «Innstillinger for innhold» under «Personvern». Velg ønsket alternativ under «Informasjonskapsler». Klikk på knappen «Ferdig».
    Internet Explorer: Klikk på verktøy-knappen (ikonet som ser ut som et tannhjul). Hvis du ikke ser menyen, trykker du på Alt-tasten på tastaturet for å vise menyene. Velg «Sikkerhet», deretter «Slett leserlogg» i menyen. Fjern merket for «Bevar data for webområder/nettsteder i Favoritter» og for «Informasjonskapsler (og nettstedsdata)». Klikk på «Slett». Det kan ta flere minutter å slette bufferloggen.
    For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren: Klikk på verktøy-knappen (ikonet som ser ut som et tannhjul). Hvis du ikke ser menyen, trykker du på Alt-tasten på tastaturet for å vise menyene. Velg «Alternativer for Internett». Velg fanen «Personvern». Klikk på knappen «Avansert». Merk av for «Overstyr automatisk håndtering av informasjonskapsler» og velg den innstillingen som passer.
    Mozilla Firefox: Klikk på Firefox-meny. Velg «Innstillinger», deretter «Innstillinger» i menyen. Klikk på «Personvern». Velg «Bruke egne innstillinger for historikk» i nedtrekksmenyen under «Historikk». Klikk på «Vis infokapsler». Trykk på «Slett alle infokapsler». For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren: Klikk på Firefox-meny. Velg «Innstillinger», deretter «Innstillinger» i menyen. Klikk på «Personvern». Velg «Bruke egne innstillinger for historikk» i nedtrekksmenyen under «Historikk». Fjern merket for «Tillat infokapsler».
    Safari: Klikk på «Safari» i hovedmenyen. Velg «Nullstill Safari». Merk av for «Fjern alle nettsteddata». Klikk på knappen «Nullstill». For å hindre at informasjonskapsler lagres i nettleseren: Klikk på «Safari» i hovedmenyen. Velg «Valg». Velg «Personvern». Merk av for ønsket valg under «Blokker informasjonskapsler».

    Som medlem av kundeklubben får du mange fordeler

    De Skandinaviske Londonguider
    Fagerliv. 1, 2312 Ottestad, Norge
    Tlf +47 900 19054
    Email: henry@londontown.no

    De Skandinaviske Londonguider/ATS International Travel
    2b Patshull Road London NW5 2LB, United Kingdom
    Tel: +44 20 7240 3983
    Email impact@londontown.no