Hjem >> Arsenal fotballreiser og billetter

Fotballtur & billetter Arsenal kamper 2023 - 2024


Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Arsenal. Så er du snart klar til avspark på Emirates i London

KAMP
KAMPDATO
BILLETT+2 DØGN

 16-03-2024

9995

BESTILL NÅ >

 03-04-2024

7395

BESTILL NÅ >

9/10-04-2024

15495

BESTILL NÅ >

 13-04-2024

8995

BESTILL NÅ >

 04-05-2024

11995

BESTILL NÅ >

 19-05-2024

13495

BESTILL NÅ >
Sist oppdater 15-06-2023.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling .
2 døgn på Royal National hotell & Cannon Club Level Package

Cannon Club Level pakke:
Premium sitteplasser på Club Level
Tilgang til VIP Lounge 2,5 timer før avspark og 1 time etter sluttsignalet
Pre-match hospitality (drikke- og matkuponger til bruk i lounge og bar) med uformelle sitteplasser
Forfriskninger i pausen
Kampprogram
Gratis inngang til Arsenal Museum & Emirates Stadium Tour
Suvenirkupong
Uber-kupong

Kampdato: Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter: E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører. Billetter på Club Level med gode seter bak mål, også tilgang til privat bar/lounge både før og etter kampen, samt i pausen. I pausen får du servert gratis drikke (øl, vin, kaffe osv). Du får dessuten: gratis program, omvisning og besøk på Arsenal Museum, samt en £5 voucher du kan bruke i Arsenal butikken. Vi kan også tilby en 3-retters middag før kamper på forespørsel. Skriv i merknadsfeltet hvis du ønsker pris på oppgradering med servering eller hotell.

Pakkereiser: Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser. Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Vi bruker fortrinnsvis Royal National eller tilsvarende standard på hotell ved fotballkamp i London. Dette er et 3 stjerners hotell med enkelt- dobbet- twin- og firesengs rom og en bra standard og renhold.  Inkludert engelsk frokost og Wi-Fi. Hotellet ligger bare 500 meter fra Russel Square undergrunnstasjon, som har direkteforbindelse med Heathrow flyplass via Piccadilly Line.

KOMME SEG TIL EMIRATES


Enkleste måten å komme seg till Emirates er med undergrunnen, Tube.
Du tar Piccadilly Line direkte fra Russel Square undergrunnstasjon, som er like rundt hjørnet. Denne går direkte til Arsenal stasjon/Emirates. Herfra er det tre minutters gange till stadion. Da det kan være mye trafikk og trangt på Arsenal Stadion, kan alternativer være a ta Victoria eller Picadilly Line till Finsbury Park Station eller Highbury & Islington station med Victoria Line. Begge stasjonene er ti minutters gange fra stadion. Merk at Holloway Road Station er stengt pa kampdager, og togene stopper ikke her da. Vil du bruke buss, stopper rute 30 rett ved Emirates. Det finnes bussruter på alle sider av stadion. Hovedholderplassene er Holloway Road, Nags Head, Seven Sisters Road, Blackstock Road og Highbury Corner.

Hva sier kundene om oss
"Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur."
- Frode Andresen

"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland
Les flere tilbakemeldinger

Fotballturer og billetter Arsenal kamper

Arsenal er en av de største lagene i Premier League, og har vunnet den engelske førstedivisjon 13 ganger, og FA-cupen 12 ganger.
Om dere vil ta med et minne hjem, er det en stor offisiell Arsenal-butikk ved Clock End, samt noen mindre butikker inne på stadion. I butikkene finner dere supporterutstyr og mange ulike typer suvenirer.

Om dere ønsker severing på Emirates, finnes det flere muligheter for å kjøpe mat inne på stadioen. Vi kan også anbefale Highbury & Islington eller Finsbury Park stasjon, for servering før eller etter matchen. På begge steder finnes det flere puber å velge imellom.
På denne måten kan dere slippe de store folkemassene på undergrunnen når alle skal hjem samtidig.
Våre favoritter er The Che Guevara (rett vest for Emirates stadium i 28 Lowman Road) og Twelve Pins (ved Finsbury Park Station i 263 Seven Sisters Road).

Servering:
Det finnes flere utsalg for både mat og drikke på stadion. Her får du både burger, hotdogs og pizza. Det finnes også et tilbud kalt Early Bird Special, som er tilgjengelig inntil 45 min før avspark. Her får du pai og en pint eller en longdrink og en pai for en meget billig penge.

Betting på Emirates.
Det er en egen Betfair kiosk ved Block 20 for deg som ønsker å legge inn et veddemål før kampen.

Tilgang til fasiliteter.
Det er 13 avsatte plasser for rullestolbrukere. Det er høresløyfer tilgjengelig i Boxoffice, billettluke, handicap loungen og konferanseområdet. God tilgang på toaletter, men i pausen er det ganske kaotisk.


FAKTA OM ARSENAL


Stadion: Emirates Stadium
Innviet: 2006
Kapasitet: 60.000 seter hvor 3.000 er avsatt til bortelaget
Kallenavn: Gunners
Tilskuerrekord: 73.295 Arsenal-Sunderland, 9 March 1935
Adresse: Avenell Road, Highbury, London, N5 1BU
Nærmest undergrunnsstasjon: Arsenal - (Piccadilly Line)
eller Finsbury Park - (Victoria, Piccadilly Lines)
Første kamp: Arsenal-Leicester Fosse 2-1
Største seier: 12-0 mot Loughborough Town, andredivisjon 12. mars 1900
Verste tap: 0-8 mot Loughborough Town 12.desember 1896
Flest kamper: David O`Leary, 722, 1975-1993
Flest scoringer: Thierry Henry, 228, 1999-2007, 2012
Dyreste kjøp: Mesut Ozil, 42,5 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Dyreste salg: Cesc Fabregas, 28 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Laveste divisjon: Andredivisjon
Høyste divisjon: Premier League

Fem fakta om Arsenal
1. Den legendariske sjefen Herbert Chapman, som er hedret med en statue utenfor Emirates Stadium, insisterte på at t-banestasjonen Gillespie Road skulle omdøpes til Arsenal. Stasjonens nye navn ble avduket i 1932
2. Statuer av tidligere kaptein Tony Adams og toppscorer Thierry Henry ble avduket ved Emirates Stadium som en del av klubbens 125-års jubileum i 2011. I 2014 ble det i tillegg avduket en bronsjestatue av Denis Bergkamp samme sted.
3. Arsene Wenger er manageren i Arsenal som har sittet lengst i jobben, etter at han tok over i1996. Han begynte på sin 17. sesong i 2013-14. George Allison hadde den forrige rekorden, etter å ha vært manager for Arsenal i 13 år fra 1934.
4. Angrepsspilleren Iam Wright kostet Arsenal en sum som den gang var klubbrekord da han ble kjøpt for 2,5 mill. pund fra Crystal Palace i 1991. Han ble klubbens toppscorer, før hans rekord på 185 mål ble forbigått av Thierry Henry
5. Franskmannen Thierry Henry ble stemt frem av supporterne som lagets beste spiller noensinne, foran nederlandske Dennis Bergkamp og Tony Adams fra England.

Kuriositet
Gunnersaurus, Arsenals maskot, ble "født" i 1993 og har til og med vært med laget på noen av deres turer i Europa.

Klubben ble opprettet i 1886 med navnet Dial Square etter et av verkstedene ved våpenfabrikken Royal Arsenal, og ble til Woolwich Arsenal fem år senere. De spilte på Highbury fra 1913, ett år før de tok navnet de har i dag. Laget hadde tidligere spilt på Plumstead Common, Sportsman Ground, Manor Ground og Invicta Ground. Den siste kampen på Highbury ble spilt i 2006, før Gunners flyttet noen hundre meter i luftlinje til spesialbygde Emirates Stadium i Ashburton Grove. Den gamle banens kapasitet på 38.500 var ikke engang i nærheten av å innfri billettetterspørselen, men de tettpakkede tribunene skapte en utrolig atmosfære - til tross for at tykke søyler stenkte utsikten for noen.

Berømte spillere.
Tony Adams, forsvarsspiller
I en klubb som er velsignet med en rekke legendariske spillere og personligheter, skiller likevel Tony Adams`vei mot berømmelsen seg ut. Essex-gutten ble født i 1966, det året England vant VM i fotball, og Arsenal var den eneste klubben hans i karriere som varte fra 1983 til 2002. Han spilte 672 kamper for laget, og han var kaptein fra han var 21 år gammel. Adams spillte også 66 ganger for England, og har ofte berømmet Wenger for at han innførte nytt kosthold og et treningsopplegg som hjalp ham med å forlenge sin karriere som spiller.

Jack Wilshere, midtbanespiller
I motsetning til på Adams`tid er det nå sjelden at at spillere blir i en klubb gjennom hele karrieren, selv om Wilshere har antydet at han gjerne ville bli i Arsenal så lenge han lever. Han har vært i klubben siden han var ni år gammel, og han kvittet seg med noen alvorlige skader og ble en viktig skikkelse på Emirates Stadium. Han debuterte på det engelske landslaget da han var 19 år gammel. Mange trodde han ville bli den fremtidige kapteinen for både klubben og landslaget. han vant i 2011 Professional Footballers`Associations pris Young Player of the Year.

Les mer om Arsenals historie >

EMIRATES STADIUM LONDON

Enkleste måten å komme seg till Emirates er med undergrunnen, Tube.
Arsenal FC’s hjemmearena Emirates Stadium, er en London’s mest sentrale stadioner og det finnes flere ulike måter å komme seg til og fra. Vær oppmerksom på at matchdagen kan det gis beskjeder fra Arsenals personale for å kunne kontrollere folkemassene som skal til og fra stadioen.

Arsenal Underground Station er den nærmeste stasjonen. Når dere kommer ut av stasjonen, ta til høyre og fortsett på Gillespie Road (som dere allerede er på). Når dere kommer til enden av gaten, sving til venstre inn på Drayton Park og deretter vil dere se Emirate Stadium på høyre side.

Highbury & Islington
– Når du kommer ut fra stasjonen, ta til venstre og inn Holloway Road. Gå langs Holloway Road til du får Drayton Park på høyre side. Sving så inn i Drayton Park og følg vegen til du ser Emirates Stadium på venstre side. (OBS Drayton Park-vegen svinger et par ganger, så følg bare vegmerkingen ).

Finsbury Park
– Ta utgangen mot Seven Sisters Road. Når dere kommer ut av stasjonen, ta til venstre og kryss den litt større vegen og gå inn i St Thomas Road. Etter bare en kort bit deler vegen seg i to. Ta den høyre vegen som fortsatt heter St Thomas Road. I enden av vegen tar du til høyre inn på Gillespie Road og følger den til enden og tar til venstre inn i Drayton Park. Du vil snart se Emirates staduim på høyre side.

Holloway Road
– Denne stasjonen ligger veldig nær Emirate Stadium, men det er begrenset på kampdager hvor mye trafikk stasjonen kan ta imot. Denne stasjonen kan kun brukes på vegen til matchen, men ikke tilbake igjen. Vi anbefaler derfor å ikke bruke denne stasjonen.
Fotballreiser Arsenal kamper i London

Vi anbefaler å være tidlig ute når dere skal til Emirates på matchdager, da er det veldig stor trafikk og det oppstår kø.

Arsenal - Chelsea - Crystal Palace - Fulham - Liverpool - Leeds - Manchester United - Tottenham - QPR - Barcelona - Paris SG

TERMINLISTER PREMIER LEAGUE KAMPER

Terminliste Arsenal - Terminliste Chelsea - Terminliste Crystal Palace - Terminliste Fulham - Terminliste Leeds - Terminliste Liverpool - Terminliste Manchester United - Terminliste Manchester City - Terminliste Tottenham

<