Fotballreiser Tottenham kamper på White Hart Lane i London 2018 - 2019


Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.
Sist oppdater 21-01-2018 med en pundkurs på NOK 11.30

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Tottenham spiller på Wembley sesongen 2017/18
Denne sesongen spiller Tottenham på Wembley Stadium pga bygging av en ny stadium. Denne vil være klar neste sesong, og vil få nesten 62.000 seter. For Tottenham kamper denne sesongen, har vi sikret oss meget bra Premium Match billetter i block 203 og 204 på Wembley Club Level seksjonen hvor det er tilgang til både restauranter og barer og meget bra utsikt til banen. Gratis drikke i pausen. Møte med Spurs legende.

Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert. Flyreise til London


FOTBALLREISER & BILLETTER TOTTENHAM KAMPER


Våre fotballturer inneholder hotell og billett og er beregnet utifra 2 døgn på hotell.
Du innlosjeres på President hotell. På hoteller er det restaurant, bar og cofeshop. Det er gangavstand til flere restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Hotellet, som er et godt turistklasse hotell, har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station nær Covent Garden og shopping gaten Oxford Street. Alle rommene har te/kaffe i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge med bar.

Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang.

Skulle det oppstå problemer under fotballreiser levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

FAKTA OM TOTTENHAM


Hjemmebane: White Hart Lane
Kallenavn: Spurs
Kapasitet: 36.214
Klubbfarver: Hvit, navy, blå, gul
Adresse: Bill Nicholson Way, 748 High Rd, Tottenham, London, N17 0AP
Kapasitet: 36.236 tilskuere
Publikumsrekord: 75.038 (1938)
Åpnet: 1900

Fem fakta om Tottenham Hotspur
1. Tottenham var den første engelske klubben som spilte i tre store europeiske finaler
2. Tottenham er for tiden i ferd med å bygge en ny hjemmebane, rett ved siden av White Hart Lane.
3. Paul Stewart var klubbens første kjøp over 1 million pund, da han kom fra Manchester City for 1,5 millioner pund i 1988.
4. Mangeårig norsk landslagspiller Steffen Iversen var populær hos Spurs på slutten av 1990-tallet, på grunn av sin kompromissløse spillestil.
5. I 1963 scoret Jimmy Greaves, klubbens toppscorer, klubbens høyeste antall seriemål på en sesong, 37

Kuriositet
Spurs kan spore sitt navn tilbake til William Shakespeares tid - det kommer fra en av dikterens rollefigurer, Harry Hotspur, i Henrik IV del 1.

WHITE HART LANE I LONDON

Enkleste måten å komme seg till White Hart Lane er med undergrunnen, Tube. Seven Sisters ( Victoria Line- sone 3, eller White Hart Lane - tog over bakkenivå) Tottenham var den første engelske klubben som spilte i tre store europeiske finaler Tottenham er for tiden i ferd med å bygge en ny hjemmebane, rett ved siden av White Hart Lane. Paul Stewart var klubbens første kjøp over 1 million pund, da han kom fra Manchester City for 1,5 millioner pund i 1988. Mangeårig norsk landslagspiller Steffen Iversen var populær hos Spurs på slutten av 1990-tallet, på grunn av sin kompromissløse spillestil. Spurs kan spore sitt navn tilbake til William Shakespeares tid - det kommer fra en av dikterens rollefigurer, Harry Hotspur, i Henrik IV del 1.