Fotballreiser Liverpool kamper på Anfield i 2018 - 2019


Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no
Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.
Sist oppdater 18-01-2018 med en pundkurs på NOK 11.30

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - 24 timers kundeservice - Ingen skjulte avgifter

Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
Alle priser er fra.. og inkluderer billett og hotell. Fly er ikke inkludert. Flyreise til England. Desverre ingen direktefly til Liverpool, men dere flyr til Manchester, så tog eller buss til Liverpool. Men mange velger å bo i London, og bruke tog T/R på kampdagen. Vi hjelper deg med togbilletter hvis du ønsker. Noter dette i merknadsfeltet.

Våre Liverpool billetter er til Premier Club Executive Seats in Upper Centenary Stand Central Blocks. Middag før kampen, tilgang til bar og matchprogram.
Vi har også billetter til Lower Tier seats in the New Main Stand. Servering av mat og drikke. Møt LFC legende i lounge.

For andre billettertyper, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no

FOTBALLREISER & BILLETTER LIVERPOOL KAMPER


Våre pakker består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2 døgn på 3/4 stjerners hotell. Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballreiser til Liverpool
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Skulle det oppstå problemer under fotballturer levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

Inne på stadion.
Kommer du til fots fra området West/ City Centre er det enklest å bare følge Anfield Road fram til stadion. Borteseksjonen er på hjørnet av Anfield Road Stand, tett ved den berømte Shankly Gates. Rett over gaten på Anfield Road finner du inngangen til klubbens populære Fan Park, som både borte og hjemmefansen er velkommen til å besøke på fotballreiser.

Liverpool spiller sine hjemmekamper på ikoniske Anfield stadion, viden kjent mye pga sine innbitte fans på Kop End. Utenfor stadion står statuen av ikoniske Bill Shankly Gates med det berømte ordtaket " You'll Never Walk Alone" ved siden av Liver bird crest. Liverpool ( The Reds) er en av de mest suksessrike engelske lag igjennom tidene med 18 Liga titler, 7 FA cuper og 5 Europacuper i sitt trofeskap. Liverpools spillere brukte hvite drakter fram til 1964, da Bill Shanky introduserte en helrød drakt for at laget skulle se mer imponerende ut.

Liverpool ble etablert etter at Everton - den gang den dominerende kraften innenfor fotball i Merseyside - forlot Anfield i 1892, som følge av en krangel med grunneieren og deres økonomiske støttespiller, John Houlding. Liverpool Football Club steg opp av asken etter den avtalen da deres første søknad om å bli med i Football League ble avslått, og de vant tittelen i Lancashire League og Liverpool District Cup den første sesongen. Reds ble med i den nye adredivisjonen i Football League på slutten av denne sesongen og rykket umiddelbart opp til førstedivisjon. De rykket imidlertid ned igjen, men rykket deretter opp igjen neste sesong.

Berømte spillere i Liverpool
Kenny Daglish, angrepsspiller Spissen satte rekord med 102 kamper for Skottland, og huskes fortsatt på Anfield som "King Kenny". Han ble kjøt fra Glasgow Celtic i 1977, og spillte for Liverpool fram til 1990. Han scoret 169 mål på 501 kamper. Senere satt han to perioder som manager, inneklemt mellom perioder som manager for Blackburn, Newcastle og Celtic.

Steven Gerrard, midtbanespiller.
Gerard er kaptein for klubben og landslaget, har spilt over 100 kamper for England og over 600 for Liverpool. Han begynte på fotballakademiet i klubben da han var ni år gammel, og har vært med å vunnet mer enn 10 trofeer med laget, i tillegg til en rekke individuelle priser. Blandt annet har han blitt kæåret til årets spiller en gang og årets engelske spiller to ganger.

FAKTA OM LIVERPOOL


Klubb: Liverpool FC
Grunnlagt: 15 mars 1892
Klubb farver: Red & White
Adresse: Liverpool FC, Anfield Road, Liverpool, Merseyside L4 OTH
Bane: Anfield
Kapasitet: 54.000 seter
Rekord: 61.905. Liverpool-Wolves, 2 February 1952
Største seier: 11-0 mot Strømsgodset, cupvinnercupen 1974
Verste tap: 1-9 mot Birmingham, andredivisjon i 1954
Flest kamper: Ian Callaghan, 857, 1960-1978
Flest scoringer: Ian Rush, 346, 1980-1987, 1988-1996
Dyreste kjøp: Andy Carroll: 35 mill. pund fra Newcastle i 2011
Dyreste salg: Fernando Torres, 50 mill. pund til Chelsea i 2011

Fem fakta om Liverpool
1. Forsvarsspilleren Jamie Carragher holdt seg til en klubb. Han begynte i Liverpool i 1990 og kunngjorde sin avskjed i 2012-13, 35 år gammel, etter å ha spilt mer enn 700 kamper for Reds
2. Liverpool var den første britiske klubben som vant serievinnercupen mer en en gang. De har den britiske rekorden for antall seiere, med fem
3. Liverpool-kapteiner som får velge side, velger alltid å spille mot Anfield-Road enden i første omgang
4. I 1947, under en utrolig 7-4 seier mot Chelsea, scoret Billy Liddell sitt første seriemål for Liverpool. Han scoret deretter 229 mål for Reds i løpet av 23 år
5. Bob Paisley spilte 227 kamper for Liverpool før han ble en av deres beste managere noensinne.

Kuriositeter
I 1894 ble byens farge - rødt - tatt i bruk på Liverpools drakter. Innen 1901 var bysymbolet Liverbird i bruk som endel av klubbmerket.

ANFIELD

Liverpool Lime Streeter 2 miles fra arenaen . En taxi koster ca, £3.50. Sandhills er 1 mile unna. Buss: Linje 26 (fra Paradise St. buss stasjon) eller 17B, 17C, 17D & 217 (fra Queen Square buss stasjon direkte til stadion). Du kan også bo i London, og ta toget T/R på kampdagen. Noen velger også å bo i London underoppholdet, men å ta en overnatting i Liverpool. Vi lager pakken etter deres ønsker.