Hjem >> Chelsea >> Forespørsel ChelseaSend en forespørsel på fotballtur til Chelsea

Send en helt uforpliktende forespørsel og få ett knalltilbud på fotballtur til Chelsea i London. Så er du snart klar til avspark på Stamford Bridge…  Ankomst
  Avreise
  Merknader, andre ønsker. Billetter musical, severdigheter osv
  Du har akseptert våre vilkår mht personvern.

  Har du spørsmål eller andre ønsker, kontakt henry@londontown.no

  Bestill fly til London

  Fotballtur og billetter til Chelsea kamper på Stamford Bridge i London

  Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billett og 2 døgn på hotell. inkl frokost

  Standard billetter for sesongen 2021/22 er seter i West Stand Upper. Adgang til kjøp av mat og drikke – adgang til Stamford Bridge`s nye 360 graders barer.
  Se full oversikt hva vi kan tilby av oppgradering av billetter.
  Skriv i merknadsfeltet hvilken type billetter du ønsker, og eventuell ønske om oppgradering av hotell.

  Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter.
  Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert. Bestill fly til London

  Ønsker du å utvide turen til 3 døgn eller mer, skriv dette i merknadsfeltet. Vi anbefaler opphold fra fredag til mandag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag kveld.

  Bestill fly til London

  Hvorfor ikke prøve Wise Suite med servering før under og etter kampen?
  Sitteplasser i West Stand Upper med ubegrenset servering av drikke og mat i Wise Suite både før og etter kampen, samt i pausen. Servering av buffet og kanapeer før matchen. Fingermat i pausen og ostebord serveres etter kampen. Suiten åpner 2½ time før avspark og er åpen fram til en time etter matchen. For eventuell oppgradering, skriv i merknadsfeltet.

  Vi gir deg:
  100% billett garanti - Mer en 30 års erfaring - Eget kontor i London med 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Fotballtur.no

  Kan kamper flyttes?
  Dato angitt for kamper, er i utgangspunktet veiledende, men vil være endelig fastsatt rundt 2 måneder før kampdato. Sky Channel har enerett på å sende Premier League, og de vil normalt TV-overføre to kamper lørdag og to kamper søndag. For å være sikker på at dere ikke mister kampen, anbefaler vi alltid å bestille fotballtur fra fredag til mandag. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å holde kampoppsettet så oppdatert som mulig på våre hjemmesider.

  Får vi sitte sammen hvis vi er flere?
  Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene. Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang. Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.